עבור לתוכן

ספקי חלקים

Featured Replies

פורסם

שלום.

בכמה מקומות בהם שאלתי על קניית כרטיס מסך אמרו לי שקיימים 2 ספקים ראשיים וכמה קטנים.

בגלל שעבר הרבה זמן ולא קיבלתי מה שהזמנתי, אני שואל כאן - האם מישהו יודע מי הספקים האלה? אפנה אליהם בעצמי. אני מחפש כ.מסך של GIGABYTE, ממשק AGP, דגם 9600.

מי הספק?

תודה

פורסם

התגובה צונזרה. מר בני הוא בעל עניין אשר קשור לחברת NG COMPUTERS. פרסום גלוי וסמוי באתר אסור.

פורסם
  • מחבר

תשמע, יש אלף חנויות שמוכנות למכור את הכרטיס הזה, אבל אני שואל מי הספק, מאיפה הם כולם מקבלים אותם.

אגב, ראיתי יותר זול ממה שMACHSEV מבקשים, כולל משלוחה :)

פורסם
  • מחבר

מישהו?

:s05:

פורסם

אין ספק.

כל חנות רצינית בארץ מייבאת באופן פרטי למעשה.

פורסם

אם זאת חנות קטנה שקונה מיבואן אז רשום את השם של היבואן על מדבקת האחריות בד"כ.

פורסם

שאלה טובה!

רשימת היבואנים המורשים של גיגהבייט בישראל:

http://www.gigabyte.com.tw/WhereToBuy/Default.aspx?ClassValue=&Country=Israel&SalesType=&CompanyTerritory=

יש סה"כ 4, אך לא כולם יבואנים של כל המוצרים. היבואנים המורשים בתחום כרטיסי המסך למשל הם מור-לוי וסידי-לוג.

ככלל, אני ממליץ לכל אחד שרוכש רכיב חומרה, לתשאל את המוכר מי נותן את האחריות. תשובה של "אנחנו, אם יש בעיה תבוא אלינו" אינה מקובלת. הוא צריך להגיד לכם בדיוק מי היבואן, כי זה לא סוד, ותרצו לדעת למי ללכת אם חס וחלילה החנות פושטת רגל או מסרבת לסייע לכם בנושא אחריות למוצר שרכשתם ממנה.

כמובן שחלק מן היבואנים שמים מדבקות על המוצרים שהם מביאים אולם היום יש טרנד הולך וגדל לעבוד לפי סריקת ברקוד המוצר של היצרן. ואתם הרי לא תלכו לכל יבואן כדי שיסרוק את הברקוד ויגיד אם המוצר יובא לארץ על ידו, או שלא.

נ.ב.

לעיתים, עמוד ה-"היכן לקנות" של היצרן אינו מעודכן. בכל זאת, אל תסמכו על כל מי שאומר לכם "אני היבואן, אל תדאג". עדיף לשאול פה בפורום או ליצור קשר עם היצרן ולוודא.

פורסם
  • מחבר

תודה ל-americium

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים