עבור לתוכן

DS3 ו,G.SKill HK האם הזכרונות "טובים מדי" בשביל הלוח ? *עדכון בעמ' 4*

Featured Replies

פורסם

איזה לוח כדאי לקחת :P לפי מה שאני רואה כאן הP5N-E SLI לא משהו בביצועים עם HD

http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2894&p=6

כמו כימעט כל לוח שלא מבוסס על P965...

• תגובות 39
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז למה הוא עדיף על DS3 ?

פורסם

הוא של אסוס.. שברוב המיקרים זה אומא ביוס נוח ונורמלי,ויסלחו לי כל אוהדי ה GB.. ;)

הוא OCER לא פחות טוב אם לא יותר טוב עם כפולי ליבה.

הוא תומך SLI שזה יכול להיות נחמד אם צריך מתי שהוא, או שילוב של כרטיס מסך כפיזיקה.

ההפרשים בביצועי HDD דיי מיזעריים..

לא יודע לגבי כרטיסי קול/רשת וכאלה..

פורסם
  • מחבר

אני צריך לחפש עוד ביקורות עליו כי הוא בהחלט מועמד לקנייה בהפרש של 70 שקל...

לגבי הזכרונות, איזה עדיפים מבין הבאים: HK או OCZ Platinum Rev2 pc6400 4-4-4-12 ?

עולים לי אותו דבר אז המחיר לא חשוב.

לגבי הלוח אני אחליט לפי עוד כמה ביקורות, את הזכרונות אני מחכה לתשובה ממכם, ולגבי המעבד עוד לא יודע 4300 6300 או 6400 :|

תודה לעוזרים

(ד"א אני מתכנן להזמין מחר את שלושת החלקים כדי שבאקספרס יגיעו לפני פורים... ככה שזה דיי דחוף ההחלטה פה)

פורסם

ה HK עולים ל1GHZ +-(+) בלי הרבה בעיות..

את הOCZ אני לא מכיר :-\

עם לוח שמסוגל ל500MHZ וזיכרון שמסוגל לזה..

6300 או 6400 תלוי בתקציב.

פורסם
  • מחבר

גם הASUS וגם הDS3 מסוגלים להגיע ל500 ?

ולמה 6X00 ? הם רק עולים יותר ומכפלה יותר נמוכה, ולפי כמה בנצ'ים שראיתי הם מגיעים לאותו OC +- עם אותם ביצועים

פורסם

אפשר להגיד שכן.. שניהם יכולים להגיע ל500MHZ.

למה E6X00 ? ב90% מהמיקרים הם יגיעו גבוה יותר ובמתח נמוך יותר מ E4300.

הE4300ES הם אלו שמופיעים ברוב הסקירות והם כאלה שכניראה ניבחרו במיוחד עבור הסקירות ולכן כימעט כולם מגיעים ל OC של 100% (3.6) למעבד שתיקנה בחנות הקרובה לא יהיה כל כך קל להגיע לכזה OC.

אם אתה לוקח לוח וזיכרון חזקים קח מעבד עם מכפלה נמוכה יחסית E64/63.

אם אתה לוקח E43 תירד גם בזיכרון וגם בלוח.. כי אחרת אתה מפספס את הכדאיות שבו.

פורסם
  • מחבר

לאן אני יכול לרדת בזכרונות ? 667 נראה לי דיי גבולי ולא כדאי גם אם זה ב700 בערך... (תתקן אותי אם אני טועה לגבי המסקנה)

לגבי הלוח ראיתי בכמה מקומות שאומרים שהP5N-E חדש ויש בו הרבה באגים ובעיות בביוס, והDS3 יציב יותר

קראתי גם שבFSB גבוה הNB מתחמם מאוד וצריך להחליף לו קירור... שגם יתאים ל8800GTS (מבחינת מקום)

לגבי המעבד, לא אכפת לי להוסיף ל6300 איזה 50-100 שקל, אבל ל6400 זה כבר יותר בכיוון של 400, לא יודע אם זה שווה את זה

פורסם

שלחתי תגובה אבל משום מה היא לא ניקלתה.. ::)

אני לא כל כך יודע מה קורה עם זיכרונות זולים עכשיו.. לא יוצא לי לעקוב אחרי השוק הזה.. אבל יש 2GB 667 ב700 שקל.

ותיראה סה"כ E6300 על 3.5GHZ זה מעבד נחמד מאוד מאוד.. וגם קצת מוכר לי עם זיכרון על 1GHZ ולוח על 500MHZ...

אני ההיתי באותו מצב שלך ליפני כ5 חדשים ובחרתי בE63, אבל איך אומרים.. עם האוכל בא התאבון וזה בידיוק המצב ;).

היום יש איזה שהוא צער שלא הוספתי את ה 250 שקל ההם ל E6400.

בקשר לבעיות עם 650I.. היא סובלת מבעיות כמו כל ערכת שבבים חדשה. זה ניפתר דיי מהר בד"כ.

אתה לא רוצה לדעת כמה בעיות היו ל DS למינהם :smile1: ובככל ל965 בהתחלה.

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שאולי שאתה קנית היה הפרש של 250, בשבילי ההפרש הוא 400 בין ה43 ל64

נכון, יש זכרונות 2GB 667 ב700 אבל הם יוצאים מאוד גבוליים לOC גבוה.

איך היחס בין הזכרונות למעבד משפיע על C2D ? משהו עם linked וunlinked, מה ההבדל ?

*חברה אני רוצה עוד דעות בבקשה ואני רוצה גם להזמין לפני פורים, אם תוכלו לומר מה דעתכם בנושא אני אעריך את זה*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים