עבור לתוכן

זקוק להמלצה למארז, כמה שיותר גדול, פשוט וזול למודינג עצבני

Featured Replies

פורסם

אוקי חברים, פרויקט לקראת פסח יוצא לדרך, עכשיו אני זקוק להמלצה למארז, כמה שיותר גדול, שהיה נוח לשנות אותו, וכמה שיותר זול ופשוט, הוא הולך לעבור מודינג עצבני, צביעה, חלון,הוספת מאוררים, ועוד הרבה שטיות מסביב.

פורסם

כל מארז ג'נרי מתאים לתיאור שלך...אין זולים מהם. כנס לחנות שממנה אתה קונה ופשוט תבחר את המארז הכי טוב.

אין לי שום ידע במודינג ואני לא יודע אילו מארזים מתאימים או לא מתאימים למודינג לכן למרות שאתה זקוק להמלצה על מארז אני חושב שבפורום מודינג יעזרו לך יותר (מניסיונם האישי לפחות). הועבר.

פורסם

כמו שנאמר, כל מארז ג'נרי אמור לספק אותך, רק קנה אחד אם פאנל שטוח שיהיה הכי קל לעבוד איתו.

פורסם
  • מחבר

אז אני זוכר איפה שהוא ראיתי בנועה משהו, באיזה 120 שקל מארז טאור ענק לשרתים מכוער כזה אבל ענק, חרשתי על האתר שלהם ולא מצאתי, אני מחר ינסה את מזלי בחניות הגנריות למצוא משהו, עד עכשיו חוץ מפלופי לא מצאתי שם שום דבר, נקווה לטוב.

פורסם

למה לקנות?

אתה יכול לעבור תמיד תוכל למצוא מחשב ישן זרוק....

ואתה לא צריך מחשב פועל אלה רק ספק שיפעל...

תנסה שבוע לעבור ליד פחים וכאלה לחפש אני בטוח שתמצא משהו שיתאים לך.

פורסם
  • מחבר

רוב המארזים שזרוקים הם mini atx ודברים קטנים, אני מחפש פול טאור משהו גדול ומאסיבי.

פורסם

תרים טלפון לכמה חנויות,תשאל מה המארז הכי גדול והכי זול שיש להם....אתה מבזבז 1-3 שקלים על טלפונים ונגמר הסיפור

פורסם

שטויות.

אם אתה רוצה מארז גדול וטוב, קח את Compucase דגמים 6920 או 6919

גדולים מאסיביים (1 מ"מ עובי) ונוחים לעבודה במחיר של כ- 300 ש"ח.

מניסיון מומלצים מאוד.

נ.ב הם אפילו לא מכוערים.

פורסם

צ'יפטק יהיה גדול אפילו יותר וגם SuperTalnt נדמה לי

פורסם

נכון והוא גם בא עם חלון שיחסוך לך כסף ועבודה אם לא תשנה אותו:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3373

למרות זאת יש את הציפטק שהוא בלי חלון אבל הרבה יותר איכותי והוא יאפשר לך שעשות חלק איך שאתה רוצה:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3328

פורסם
  • מחבר

כן אבל תראו תמחירים 400-300 שקל, אני מחפש משהו בסביבות ה100-200 שקל לא יותר, סה''כ צריך קופסאת פח גדולה עם תושבת ללוח אם וכלוב להארדיסקים וכוננים, זהו, לא צריך משהו מסיבי, תמאוררים אני כבר מוסיף לי תכנון שלי, חלון גם, צובע לפי סקיצה שכבר הכנתי, בונה פאן באס, ואני גם רוצה לדחוף ups בתוך המארז עצמו, ויש עוד כמה שטיות.

פורסם

בתקציב הזה יש לך 6A19 אבל הוא סטנדרטי בגודלו. אם אתה רוצה משהו אחר היתי מתקשר לחוניות ושואל (וזה יהיה מארזים ג'נריים ככל הנראה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים