פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים שנה טובה לכולכם חברי HWZONE, ולכל בית ישראל, ולכל היהודים באשר הם. :smilyDJ: יקפיץ אותכם במסיבה :dance: :coolman: , ואל תנהגו אחרי זה ;D וב12 תהנו! (עריכה רציתי גם לאחל לכולם שנה הרבה יותר טובה מהשנה העוברת, ומי יתן והמלחמה שלנו תיגמר, ולאט לאט המדינה תחזור להיות מדינה שכיף לחיות בה.
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים ומה הקשר בין הסילבסטר לבית ישראל וליהודים? רק אנחנו... אצלנו כל סיבה היא סיבה למסיבה...
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים מחבר ומה הקשר בין הסילבסטר לבית ישראל וליהודים? רק אנחנו... אצלנו כל סיבה היא סיבה למסיבה... אני מאחל שנה אזרחית טובה לכל בית ישראל, אוקיי?
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים :jester: :dazzler1: :dance: :dance: :dance: :anim-jjd: :remybussi: :smilyDJ: ;D
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים שנה טובה לכולם ובהצלחה... והלוואי שלכלום תיהיה שנה טובה מאוד.. בהצלחה בלימודים ובכלל בהכל וכמנהג הפורום:
פורסם 2003 בינואר 122 שנים איזה שנה טובה ?!?!?!?! בגלל השטויות של אלה שחושבים שאסור לחגוג כי זה חג של נוצרים כמו שבמקרה אבאשלי חושב ככה נידפק לי לילה בבית לבד של מישהי עם חברה שלה vs אני וחבר לי ומי יודע לאן זה היה יכול להוביל ... א נ י ע צ ב נ י ! ! ! :AR15:
פורסם 2003 בינואר 122 שנים איזה שנה טובה ?!?!?!?! בגלל השטויות של אלה שחושבים שאסור לחגוג כי זה חג של נוצרים כמו שבמקרה אבא שלי חושב ככה נידפק לי לילה בבית לבד של מישהי עם חברה שלה vs אני וחבר לי ומי יודע לאן זה היה יכול להוביל ... א נ י ע צ ב נ י ! ! ! :AR15: :lol: :lol: שנה איכותית?, ושמנמן מקפץ:
פורסם 2003 בינואר 122 שנים השנה הזאת התחילה חרא. אם היא תמשיך ככה אני הורג מישהו...? רוצה לדבר על זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.