עבור לתוכן

ההבדל בין E6400 ל E6300 ל E4300 ומה יותר טוב לOC

Featured Replies

פורסם

בכמה יותר טוב הE6400 מה E6300? האם שווה את ההפרש של ה 200 שקל? כי בכל המערכות שראיתי מציעים את ה300 ולא את ה400...

פורסם

יש הבדל, לא עצום.

אם יש לך את הכסף, למה לא?

פורסם
  • מחבר

כי אלו 200 שקל שיכולים לצאת על זיכרון יותר טוב, או כרטיס מסך יותר טוב...

200 שקל זה לא הסיפור, הסיפור זה על מה להשקיע אותם.. וחוץ מזה אם אפשר לחסוך אז זה תמיד טוב.

פורסם

אם אתה זקוק למעבד חזק יותר בישביל תוכנות וכו' אז מן הסתם כל שיפור יהיה טוב...

אם אתה זקוק למעבד בישביל משחקים/שימושי אופיס/אינטרנט וכו' ה-6300 יספק אותך מאוד

פורסם
  • מחבר

התוכנה הכי חזקה שאני משתמש בה כיום נראה לי זה הVS2005 של מיקרוסופט... שעל המחשב שלי לא עובדת יותר מדי טוב וזה מבאס לי ת'תכנות מהתחת.

אני ירגיש שיפור עם מעבד יותר חזק?

ובנוסף אני גם רואה את עצמי עושה קידודים לסרטים וכו' בזמן הקרוב...

יותר חזק מאלו אנ'לא חושב שאני אגיע.

פורסם

אני חושב שה-6300 יספיק לך.

אם בסוף הבניה נשאר לך 200 ש"ח עודפים ואין לך מה לקנות אז אולי זה יהיה רעיון טוב להשקיע.

אני בכלל היתי עושה OC אם רוצים מעבד חזק יותקר.

E4300 גם חוסך לך מאה ש"ח לעומת ה-6300 וגם יאפשר לך (עם זכרונות 667 פשוטים ביותר) OC מכובד עד ל-3GHZ

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין ה4300 וה6300? אני רואה שהם רצים על אותו תדר..

אני לא יודע לעשות OC, אפעם לא עשיתי ואני לא רוצה להרוס דברים ולקנות אותם שוב מחדש... חוץ מזה בטח יהיה אפשר לעשות OC יותר טוב ל 6300 מאשר ל4300, לא? 100 שקל זה ממש כלום כסף בשביל לרדת ברמה...

פורסם

4300 OCקר הרבה הרבה יותר טוב בעיקר בגלל המכפלה שלו.

בכל מקרה,OC לא הורס כלום ולא פוגע בשום דבר,זו תוספת ביצועים ענקית ובחינם! יש מדריך קל להבנה פה באתר...

4300 הוא 1800MHZ עם מכפלה 9 ובאס 200

6300 הוא 1860MHZ עם מכפלה 7 ובאס 266

פורסם
  • מחבר

אני אחפש ואקרא את המאמר, ובטוח יחזור לכאן עם שאלות :)

תודה..![br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 15:44:35

אוקיי...

אז אם אני לוקח E6300 עם לוח ABIT IB9 ו2GB 667MHZ... איך יצא הOC? אני לא רוצה להוסיף כסף בשביל הOC אלא לדעת לכמה אני אוכל להגיע... אני מתכנן לקנות גם גוף קירור למעבד בסביבות ה150 שקל...

פורסם

תוכל להגיע לתדר של 2331MHZ

לעומת זאת אם תיקח 4300 תוכל להגיע ל-3000MHZ!

פורסם
  • מחבר

איך חישבת את זה?

להגיע ב4300 זה במקסימום או באו סי שיחסית קל? אני לא רוצה שהטמפ' תעלה יותר מדי שם למטה... אני לא נמצא מספיק בבית כדי לעקוב אחרי מה שקורה במחשב... אני צריך מערכת יציבה לחלוטין.

פורסם

קירור פשוט כמו הפריזר 7 שעולה 150 ש"ח ישמור על הטמפ' טובות מאוד תאמין לי ואין לך שום סיבה לדאגה.

לא חישבתי לגבי OC מקסימלי של המעבד שזה לא ידוע לי (מאחר וזה תלוי בקירור,בשבוע היצור ובהרבה גורמים)

חישבת את ה-OC המקסימלי שתוכל לקבל מהזכרונות שזה 333 ביחס של 1: נותן 3GH. פשוט קל ולא הורס ולא מקלקל שום דבר

פורסם
  • מחבר

שתהיה בריא אתה מסבך אותי עכשיו..

הייתי בטוח שיש לי מפרט מוכן וסגור ועכשיו פתאום נכנס לי OC לתמונה.. החברה של הזכרונות תלויה בOC?

פורסם

לא החברה אלא הדגם.

בכל מקרה עם 4300 זה לא חשוב מאחר וכל זיכרון 667 פשוט ככל שיהיה יתן לך 3GHZ במעבד

פורסם
  • מחבר

זה משגע אותי אבל

אם זה ככה אז למה אנשים בכלל קונים את ה6300/400? אם זה לא מסכן כלום, צריך זיכרון פשוט וזול, אז למה?

אני תמיד האמנתי שמה שיותר יקר יותר אמין ויותר טוב ואין דברים בחינם, ועכשיו אתה אומר לי שכן ואני ממש לא שלם עם זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים