פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים איך אני עונה על הסעיף הראשון?בסעיף ב' אני יודע למצוא את נק' העבודה, ואת ההגבר לאות קטן, אבל מעבר לכך ? מה הם רוצים ?איך עושים את ג' בלי לבצע נורטון בכניסה ?תודה ![attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים טרנזיסטורים עם משוב לומדים בי"ד כך שעוד לא למדתי,אבל אני חושב שעל הסעיף הראשון אתה אמור לענות על פי דף הנוסחאות,תסתכל כאןhttp://www.2send.us/picture.php?file=57726bbe48.JPG בב' צריך לסרטט מעגל תמורה,אין קשר לנקודת עבודה (לפחות זה כך בטרנזיסטורים ללא משוב..)הנה דוגמא למעגל תמורה של טרנזיסטור:[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר וסעיף ג' יש לך מושג איך עושים?דרך אגב מה נראה לך ייתנו בספרתית (לפי מה שהמורים אומרים)?
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים אין לי מושג לגבי סעיף ג' המבחן שלי ושלך לא אותו דבר דבר..שלי לפי הרפורמה..אבל אני יכול להגיד לך שהנושאים ששואלים עליהם כמעט תמיד אלה ממירים A/D D/A..מעבירי נמוכים וגבוהים..ומשווים.
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר ממירי A\D יש נוסחא או משהו ? כי אני כל הזמן עושה סופרפוזיציה וזה נראה לי ארוךמדי כל הזמן... אגב ברפורמה זה המבחן הראשון שיש כך שאולי השאלות יהיו זהות בנושאים המשותפים.המבחן שלך הוא ב- 07\3\06 בשעה 09:00 עד 13:00 ??
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים אתה מתכוון לזה שצריך לחשב את Iref?אם כן אז קודם תמצא את RT ככה:RT=[(2Rll2R+R)ll2R+R]ll2RRT=Rאחרי זה זה פשוטIref=(0-Vref)/RT[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר אחרי זה זה פשוטIref=(0-Vref)/RT0 כי זה האדמה ברגל ה (+) אשר מקוצרת וירטואלית עם רגל ה (-) ?
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר בסעיף ב' אני אמור למצוא את הזרמים הקטנים, אז פשוט למצוא המתח מעל הנגדים הרלוונטים ולבצעאת ההפרשי מתחים לחלק לנגד הרלוונטי? ואם כן אז איך אני מוצא מהר את המתחים בלי לבצע סופרפוזיציה ?ומהי הדרך לחישוב כושר ההבחנה של הממיר ?
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים לגבי הזרמים כן,אתה יכול לעשות מה שאמרת,בכל מקרה יצא לך ככה?:I2=IREF/2I1=I2/2I0=I1/2כושר הבחנה אפשר לחשב במספר דרכים,זה תלוי בסוג הממיר,בממיר הנ"ל כושר ההבחנה שווה לV-LSBLSB שווה ל001 שזה בעשרוני 1.מה שנשאר זה להציב בנוסחה שצירפתי כדי למצא את V-LSB וכך תידע את כושר ההבחנהבתרגיל אתה מציב ככה:2^3=8D=1VREF=-5[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר תכלס הם לא ממש צריכים לתת את הנוסחא כי לפי סופרפוזיציה ניתן לחשב לבד הכל...ככה במה"ט נראה לי עושים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.