עבור לתוכן

קיבלתי את ה-ERGO 525

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את ה-ERGO 525.

בערב או מאוחר יותר אצלם,אתקין וארשום מספר רשמים ממנו.

אגב,הוא מגיע רק באריזת BOX.

עריכה:לפני העלאת התמונות,כמה רשמים מהעכבר:

העכבר הגיע בקופסת RETAIL שכולל דיסק התקנה.עכבר.ומתאם USB/PS2.

כמו כן הגיע עם חוברת הוראות שמצריך שימוש במיקרוסקופ לקריאת ההוראות.(לא שצריך להבין אבל...).

העכבר הועבר בהוד והדר לחריץ ה-USB ומכאן מתחילות הבעיות:

המחשב נתקע וכל ניסיון לשחרר אותו עלו בתוהו.

RESET העלה את שלב ה-POST ובזה הסתיים הרומן עם העכבר.רק הוצאת העכבר מה-USB גרם למחשב לעלות.

חיברתי עכבר אחר..ונאדה!המחשב אותו הדבר!לא זז,נתקע וב-BOOT הוא לא מעלה את WIN.

טוב,חושבים..אולי הדרייברים של לוג'יטק הפריעו?הסרתי את כל הדרייברים,כולל לשם ביטחון מלא מהרגיסטרי.

ניסיון חמישי אני חושב..חחח..אותו דבר!רגע לפני השלכתו מהחלון החלטתי לנסות לחברו דרך ה-PS2.

הפלא ופלא..חחח..העכבר עובד! :jump:

הכנסתי את דיסק ההתקנה:ההתקנה פשוטה וקלה מאוד ללא דברים מיותרים(בהשוואה להתקנות מיותרות מה-510 שהיה לי).

בקשה ל-DRIVER UPGRADING נענה בחיוב,ונעשה עידכון דרייבר.

לאחר סיום ההתקנה המחשב ביצע REBOOT,והמחשב עלה כולל איקון בשורת המשימות.

פתיחת האיקון הפליאה אותי כי הכל היה בעברית!(לא הייתה אפשרות לעברית בשלב ההתקנה,אז איך ידעו שישראלי יתקין את העכבר??).

העכבר עצמו:הצבע כחול,אגרונומי מאוד, ומאוד נוח לאחיזה.

בניסיון מישושי וויזואלי הוא בנוי מחומרים לדעתי זהים ל-510,כולל צדדיו שעשויים מין גומי נעים ונוח מאוד.

על העכבר יש למעט הגלגלת שני כפתורי חיצים למעלה/למטה.

הגלגלת:נוחה מאוד,שקטה ונעימה לבצע SCROLL.יש אפשרות לקבוע את מספר השורות במאפייני העכבר.

לחצנים למעלה/למטה:נוחים ונגישים,למעט הלחצן העליון שדורש קצת "מאמץ" עם האצבע להגיע.

לחצנים צדדים:לחצן לשינוי ה-DPI נמצא בתוך לחצני אחורה/קדימה ששיכים לדיפדוף.

לחיצה מבוקרת עליו משנה את ה-DPI ע"י הבהוב של אייקון בשורת המשימות,אבל הייתי צריך לחפשו כי הוא לא הופיע היכן שאיקון העכבר.דבר תמוה בעיני שכן ציפיתי שכל הוראת שינוי יופיע כחלון באיקון של העכבר בשורת המשימות ולא בקצה אחר.

לחצני FW/BW: לחיצה עליהם מעבירה אחורה או קדימה(אם יש) דפי אינטרנט בצורה חלקה ונעימה.

***לא בדקתי אותו במשחקים כי אני כבר "צמא" למשחק חדש,אבל אתקין שוב את RAINBOW 6 VEGAS ואראה איך הוא עובד,למרות שלא ניתן לבדוק שם רובאי צלפים(עד כמה שזכור לי אין במשחק).

סה"כ:בעיה מעצבנת שלא פתרתי שהעכבר לא עובד ב-USB!לא ציפיתי מהעכבר שיתקע את המחשב ויעשה בעיות בהתקנה.

עכבר נוח ונעים לעבודה,וימים יגידו את רשמיו עליו כי אני המון על המחשב.

למחיר ששולם(173 שקלים) שווה כל שקל בהשוואה לעכברים שעולים כפול ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים