פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים יש לי נגן של איי ריבר , פתאום כשאני מחבר אותו למחשב דרך ה USB מופיע לי למטה החץ הירוק של safely remove hardwareאבל הוא לא מראה לי אותו בmy computer כך שאיו לי גישה אליו...ניסיתי בחיבורי USB אחרים+ נגנים אחרים , ואותה הבעיה...כשאני עושה לו safely remove hardware הנגן מראה הודעת התנתקות... יש איזה זיהוי , אבל משום מה לא מוחלט...לפני שבועיים הוצאתי הארדיסק אחד מהשניים שיש לי... אולי זה קשור?גם התוכנה של האיי ריבר לא מזהה אותו...תודה מראש
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים אם אתה לא רואה אותו במחשב שלי אז אין עדיין זיהוי של הנגן, אם חיברת את הנגן בפאנל הקדמי של המארז נסה להעביר לUSB שנמצא מאחורי המארז ולבדוק אם הבעיה נפתרת.אתה משתמש בווינדווס XP לא? נסה לעדכן דרייברים ל-USB שלפעמים פותר בעיות מסוג כזה, בדוק בחוברת היצרן של לוח האם שלך איך לחבר נכון את הגידים ללוח מהפאנל הקדמי במידה והבעיה נמצאת רק בפאנל הקדמי.
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר יש לי XPהתקנתי מחדש את הדרייבר ללוח אם , זה לא עזרלא עובד בכל היציאות.בדקתי גם נגנים אחרים , כך שהבעיה היא לא אצלוהתקנתי את התוכנה שלו מחדש וכלום!זה לא הנגן!כל מה שאני מחבר דרך ה USB לא עובד!
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים תנסה להכנס למנהל הדיסקים משהו כזה אני לא יודע איך זה בעברית אבל זה הולך ככה:לחיצה עם הכפתור הימני על המחשב שלי MANAGEתכנס ל לDISK MANAGAMENT או לDEVICE MANAGER תראה אם אתה יכול לראות את הכונן של הנגן שלך גם לי זה היה פעם כל פעם שרציתי להכניס שירים הייתי צריך לעשות את זה אין לי מוסג איך זה קרההעלתי תמונה אם אתה לא מבין על מה אני מדברhttp://www.speedyshare.com/925743914.html
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר הנגן מופיע לי שם , אבל אני לוחץ עליו דאבל קליק והמחשב לא נכנס אליו לתיקיות...אם ראיתי את הנגן ב DISK MANAGAMENTאיך אני יכול להיכנס אליו?וגם שיראו אותו דרך המחשב שלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.