פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר השתמשתי בפיקוס ידני אז כנראה פיספסתי קצת.לגבי החתימה, אני יקטין.איך צירפת תמונה בצורה כזו? שתראה על כל הת'רד...חמוד ביותר ד"א...העלתי את התמונה דרך imageshack והשתמשתי בתגית[img][/img]
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים חידדת אותו קצת יותר מדי , והיית משתמש במאקרו במקום הפוקוס הידני והיה יותר טוב !סה"כ אחלה , לא משו מיוחד אני חושב בגלל הצבעים...
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים תמונה יפה דווקא.רק מפריע לי שהחיפושית לא בפוקוס עד הסוף...חבל באמת שאין לך מאקרו...
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר תמונה יפה דווקא.רק מפריע לי שהחיפושית לא בפוקוס עד הסוף...חבל באמת שאין לך מאקרו...איזה מאקרו אמור להיות לי (עדשה או מצב)?במצלמות רפלקס אין מצב מאקרו, כי פשוט לא צריך. אני צריך רק להתקרב לנושא.לגבי הפיקוס הידני, השתמשתי בו כי זה הרבה יותר נוח כאשר מצלמים מאקרו.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים תמונה נחמדה ,רק לא הבנתי למה חיפושית ,כאשר זה אחלה ג'וק ציבעוני ;D רק לידיעה כללית ברוב מצלמות הרפלקס הדיגיטליות יש מצב מאקרו ,כמו כן יש גם עדשות מאקרו
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר אין אתה אולי מתכוון למצב צילום אוטומטי שבו המצלמה משנה את איזור המיקוד, מעלה איזו אם צריך ומעלה את הרוויה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.