פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים כשאני משחק ב-UT 2003 אז הוא מקרטע חבל"ז...כשאני יוצא מהמשחק אז זה אומר שהזיכרון הוירטואלי נמוך.יש לי 256MB DDR ועד עכשיו לא הייתה לי שום בעייה.זה נורמלי?מה ואיך אפשר לעשות עם הזכרון הוירטואלי הזה? ???
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים מחבר 256 זה מעט מאוד תעלה ל-512 מה, אתה מתכוון שאני צריך לקנות עוד סטיק של זכרון? (אם הייתה אי-הבנה, התכוונתי שיש לי 256 זכרון RAM פיסי).דווקא לפי מה שאמרו לי, 256 מספיק בהחלט...אתה בטוח?
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים אם יש לך XP אז 256 זה מעט מאוד.תעשה ALT CTRL DEL ותראה תחת פרפורמנס כמה זיכרון פיזי פנוי יש לך אחר כך תבדוק ב PROSESS עם מיון של שם המשתמש שלך אם יש לך צרכנים חשודים בלתי ידועים (כמו תוכנות פרסומות)בכל מקרה למשחקים 256 לא מספיק
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים אם יש לך XP אז 256 זה מעט מאוד.תעשה ALT CTRL DEL ותראה תחת פרפורמנס כמה זיכרון פיזי פנוי יש לך אחר כך תבדוק ב PROSESS עם מיון של שם המשתמש שלך אם יש לך צרכנים חשודים בלתי ידועים (כמו תוכנות פרסומות)בכל מקרה למשחקים 256 לא מספיקמצטרף להצעה שתבדוק אם יש Processes לא נחוצים שרצים ברקע - במיוחד תוכנות פרסומת: הייתה לי אחת שתפסה 20MB בזכרון!במידה ולא תמצא תוכנות שאפשר להוריד מהזכרון - הגדל את ה Paging File.נוגד את הדיעה ש 256MB לא מספיקים למשחקים.
פורסם 2003 בינואר 122 שנים מחבר אם יש לך XP אז 256 זה מעט מאוד.תעשה ALT CTRL DEL ותראה תחת פרפורמנס כמה זיכרון פיזי פנוי יש לך אחר כך תבדוק ב PROSESS עם מיון של שם המשתמש שלך אם יש לך צרכנים חשודים בלתי ידועים (כמו תוכנות פרסומות)בכל מקרה למשחקים 256 לא מספיקנוגד את הדיעה ש 256MB לא מספיקים למשחקים.זה גם מה שאמרו לי - ש256 מספיק בהחלט.טוב אז ככה, גיליתי שמה שתפס לי משאבים היה ה-NAV והנורטון אינטרנט סקיוריטי.הבעיה נפסקה כשסגרתי את התוכנות. (לא יודע איך לא חשבתי על זה מקודם).אבל סתם לידע כללי - מה זה Paging File ואיך מגדילים אותו?
פורסם 2003 בינואר 122 שנים אני שמח שמצאת משהו שיכול לעזור לךאצלי במחשב גיליתי תוכנת פרסומות שתפסה כמות אדירה של זיכרון זו תופעה מדהימה בפני עצמה איך טפיל נכנס לך למערכת ומשגר אליך מסכים ופופ אפים על כל צעד ושעל.לגבי כמות הזיכרון במערכת XPמערכת ההפעלה משתמשת בשני סוגי זיכרונות האחד פיזי (אמיתי) והשני וירטואליהזיכרון האמיתי מובן מאליו ובמקרה שלך מדובר על 256 מ"ב ככמות נתונה ושווה ל 256 הזיכרון הוירטואלי הינו שיטה שבמקורה הומצאה לשימוש במחשבים גדולים.מערכת ההפעלה ממירה שטח דיסק לזיכרון ומשתמשת בו כזיכרון פיזי לכל דבר.מהירות הזיכרון הוירטואלי הינו כמהירות הדיסק הקשיח ובהשוואה לזיכרון פיזי אמיתי מדובר על איטיות מדהימה.במחשבים גדולים המשרתים מאות ואלפי משתמשים ללא גרפיקה השיטה עובדת מצוין אבל וכאן מדובר על אבל גדול, במחשבי פיסי השימוש בזיכרון וירטואלי מוריד אותך למהירות של צב ולא משנה איזה פנטיום יש לך.למערכת ההפעלה לא ממש חשוב כמה זיכרון אמיתי יש לך ברגע שהזיכרון הפיזי הפנוי מגיע לרמה מסויימת, מערכת ההפעלה משתמשת בזיכרון הוירטואלי שהינו כאמור ללא הגבלהסמן ידוע לשימוש בזיכרון וירטואלי הוא הנורה המסמנת את פעילות הדיסק אתה מתקדם במשחק והנורה "מתקדמת" יחד אתך. וגם פעילות דיסק מוגברת על כל כניסה ויציאה ממסכים, אתה חוזר למסך שרק לפני שניה עזבת אותו והוא נטען שוב מהדיסק.ברגע שתזהה סימנים כאלה אצלך זה הזמן להוסיף עוד 256
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.