עבור לתוכן

IQPC - רק זולים או גם אמינים?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מתכוון להזמין מחר מחשב לפי מפרט שסייעתם לי להרכיב לפני כמה ימים.

למרות שאני בכלל מת"א, אני שוקל להזמין מ-IQPC בגלל המחירים הזולים.

מאחר שמעולם לא ביקרתי בחנות, רציתי לדעת האם פרט למחירים, IQPC גם אמינים (חלקים מקוריים, הרכבה איכותית וכו') והאם הם מספקים שירות טוב גם לאחר הרכישה במקרה הצורך (תיקון תקלות, מימוש אחריות וכו')?

(אני לא מעוניין ליפול לאיזו חנות דמויית Ivory מהם ברחתי כמו אש...)

אגב, חרשתי את הפורומים ויש המון אזכורים של IQPC, אבל מעט מאוד כאלה שמתייחסים ל"חויית הקנייה" ושביעות הרצון.

בקיצור, אשמח אם מי שהתנסה ורכש ב-iqpc מחשב מורכב יזרוק כמה מילים - לחיוב או לשלילה.

תודה רבה!

פורסם

גם אני רוצה לקנות שם מחשב ואני גר בחדרה.אתה נוסע לשם או משלם באשראי ומקבל את המחשב במישלוח?

אני שמעתי עליהם רק דברים טובים

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לנסוע לשם. אתה מוזמן להצטרף (אם אתה יכול להגיע לת"א), אבל קודם כל אני חייב להיות סגור שאני אכן קונה שם, מאחר שטרם שמעתי תגובות חיוביות/שלילות (פרט להמלצה אחת שמצאתי בחיפוש בפורום).

פורסם

אני יכול להגיד לך רק כמה דברים מהתרשמות שלי ...

ליפני כחודשיים הייתי בחנות א מחשבים (IQPC) דיברתי עם המנהל מנחם בקשר לקנניית מחשב הבאתי לחנות מודפס את משהרכבתי מהאתר שלהם . מהתרשמות מהמנהל אני עד עכשיו לא מבין איך הוא 20 שנה בעסק הוא בכלל לא מדבר באופן מקצועי כל דבר הוא לא יודע לענות הוא מתקשר לבן שלו ו90% מהזמן הוא בכלל לא מדבר לעניין פעם אחד כמה הבן שלו חכם פעם אחת שיש לו לקוחות מכל הארץ . ועוד דבר שמעוד לא אהבתי זה המיקום המגעיל הזה , החנות ממוקמת בחור פשוט חור מקום באזור תעשייה שאלוהים יודע איך אנשים מגיעים למקומות כאלו זה כמו מחסן המקום הזה .אבל בישביל ההגינות אני חייב להוסיף שהיום שבאתי לחנות זה היה יום שלישי יום שבו הם לא עובדים אבל תאמתי פגישה עם מנחם המנהל....

אבל מצד שני אני יכול להגיד שמבחינת תמיכה ובעיות עם החנות אין כי למשל בן דוד שלי קנה ממנו מחשב ולא היו בעיות השירות היה מהיר והתמיכה היתה טובה ...

אלסיכום אם אתה מוכן לוותר על כל זיוני השכל של המוכר וללכת על מחיר טוב אז בבקשה אני דיי בטוח שלא תצטער ...

בהצלחה בקנייה...

פורסם

הבנתי שהחנות היא חנות משפחתית ומשמבין במחשבים כמו שצריך זה משהוא שדיברתי איתו בפלאפון שאמא שלו הביא לי כמו שגם הבנתי שהוא עסוק רב הזמן כי הוא לומד איפה שהוא.

sos תגיד הריכיבו לבן דוד שלך את המחשב בחנות?

פורסם

כן הרכיבו לו בחנות ...

פורסם

אז משהרכיב את המחשב זה היה משהו צעיר?

פורסם

נגיד וכן מזה משנה.... העיקר שהוא הרכיב טוב לא חסר בני נוער שמועדכנים ביעניי החומרה ויודעים ממש טוב ולהגיד לך את האמת הייתי מעדיף ליקנות מילד שנגיד בן 16 שמעודכן בשוק המחשבים במיקום מבן אדם בן 40 שבפעם אחרונה שהוא ניכנס לאינטרנט היה לפני 5 שנים

פורסם

ומשמבין במחשבים כמו שצריך זה משהוא שדיברתי איתו בפלאפון שאמא שלו הביא לי כמו שגם הבנתי שהוא עסוק רב הזמן כי הוא לומד איפה שהוא.

זאת אומרת ש מי שמבין במחשבים כמו שצריך זה בחור צעיר ושיודע מה הוא עושה אני בעצמי דיברתי איתו בטלפון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים