עבור לתוכן

השלכות איכות מסך המחשב אל מול הטלויזיה שאלה רצינית ומעמיקה למבינים בלבד...

Featured Replies

פורסם

?האם קיים כרטיס שממיר את רזולוציית המסך מחשב לרזולציית מסך טלויזיה (הנמוך בהרבה ממסך מחשב) לכדי 720 על 656

זאת משום שהגעתי למסקנה שבכדי להנות מסרט באיכות הטובה ביותר זקוקים להרבה יותר ממה שחשבתי...למה זה? כאשר היום אני שם סרט די וי די במחשב וחושב כי האיכות היא איכות עילאית...הכל שטויות..סרטים מצולמים במקורם על רזולוציה נמוכה (זהה למסכי טלויזיה) שהיא או 720 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הם 4:3

או רזולוציה של 1024 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הוא 16:9

מה שקורה למעשה כאשר אנחנו מפעילים סרט די וי די במחשב ומגדילים אותו על כל המסך התמונה נמתחת בהרבה משום שרזולוצית המחשב גבוהה בהרבה משל מסך טלויזיה

לכן בכדי לראות הכי טוב שאפשר צריכים לקנות מסך טלויזיה...(אני כבר הייתי משקיע באל סי די) ובנוסף לזה לקנות מכשיר די וי די רגיל בעל יציאות קומפוננט דבר שהופך את הנושא האיכות המקסימלית ללא פרקטית מאחר שצריך לצרוב את הסרטים שהגיעו מהאי מיול לדיסק, לשים בדי וי די ומשם בחיבור קומפוננט לטלויזיה

הפתרונות שלי הם:

1 די וי די חיצוני עם חיבור יו אס בי בעל חיבור וידואו קומפוננט לטלויזיה

2כרטיס מחשב שממיר את רזולוציית המסך מחשב לרזולוציית מסך טלויזיה....ואז אוכל להנות מסרטים במסך המחשב ולחסוך את עלות קניית המסך טלויזיה

אם מישהו יודע האם קיימים אחד מהפתרונות הנ"ל? אשמח אם תעזרו לי

פורסם

המחשב יפספס פיקסלים בתצוגה לא שטנדרטית. נסה לעקוב אחרי רישום הרזולוציות בחוברת שקיבלת עם הטלויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים