פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים היי,קנית איזה משהו באיביי לפני שבועיים ואני רוצה לדעת איפה זה נמצא או מתי זה יגיע..?איפה אפשר לראות את הפרטים?אדם
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר סעמק, הוא לא חוזר אליי מה עושים? האמינות שלו על איזה 99 אחוז ואלפיים קונים אדם
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים זהו אכלת אותה לעולם לא תראה את זה יותר מואהאאהאהא איזה רעה :-\ תשמע זה לוקח זמן , הגיע לי אחרי חודש וחצי במקום שבועיים
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר הסטטיסטיקות שלו דווקא טובות.טוב, אני אחכה בנתיים - מקווה שלא נדפקתי...(: Feedback Score: 1956 Positive Feedback: 96.0% Members who left a positive: 2040 Members who left a negative: 84 All positive feedback received: 2214אדם
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים אין לך מה לדאוג , הסיכוי שבאמת לא תקבל את מה ששילמת עליו קטן מאוד . לבנאדם לא סתם יש פידבק מצויין .
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים יש לך אפשרות לבדוק את הפרטים שלו כולל מספר הטלפון, תעשה זאת(דרך ה ADVANCED SEARCH- בצד שמאל) ותתקשר אליו.
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים סבלנות ,יחזרו אלייך ... הבדלי שעותאם הזמנת מהונג קונג קח בחשבון שזו השנה החדשה שלהם אז דברים מתעכבים.כמו כן ישנה האפשרות שהמכס התלבשו לך על החבילה.או כמו אצלי, הדואר (בארץ) העבירו את החבילה לסניף המקומי אך לא עדכנו את המסוף.נאלצתי להתקשר, לשכנע את האחראי לשנות את הסטטוס ורק אז הבחור בסניף ניאות לבדוק אם אכן זה אצלו...
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר סבלנות ,יחזרו אלייך ... הבדלי שעותאם הזמנת מהונג קונג קח בחשבון שזו השנה החדשה שלהם אז דברים מתעכבים.כמו כן ישנה האפשרות שהמכס התלבשו לך על החבילה.או כמו אצלי, הדואר (בארץ) העבירו את החבילה לסניף המקומי אך לא עדכנו את המסוף.נאלצתי להתקשר, לשכנע את האחראי לשנות את הסטטוס ורק אז הבחור בסניף ניאות לבדוק אם אכן זה אצלו...למה שהם בדיוק "יעלו לי" על החבילה?אין על מס/מכס - זה משהו שעולה 12 דולר... מכס זה לא רק מ-200$ ומעלה?אדם
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מכס זה מ50 דולר (כולל משלוח).אם לא שלחת באקספרס או חברת משלוחים אז פשוט חכה עוד איזה שבועיים ככה ואז דבר איתו.באיזה משלוח בחרת? כמה זמן היה עד שהוא שולח?
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים המכס לא באמת יודעים את ערך החבילה ולכן בהרבה מהמקרים דורשים בירורים גם אם עלותה נמוכה מ50 דולר .
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר מכס זה מ50 דולר (כולל משלוח).אם לא שלחת באקספרס או חברת משלוחים אז פשוט חכה עוד איזה שבועיים ככה ואז דבר איתו.באיזה משלוח בחרת? כמה זמן היה עד שהוא שולח?אמ... לבחור משלוח??לא בחרתי כלום - איפה אני בוחר את זה ב-PayPal או ב-eBay?אדם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.