עבור לתוכן

הרכבת מחשב

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש והגעתי למסקנה שמשתלם לי יותר לקנות חלקים נפרדים מחנויות שונות ולהרכיב בעצמי.

כיוון שמעולם לא הרכבתי מחשב בעבר (רק הרדיסק, צורבים, זכרונות וכו'), רציתי לשאול האם זה מסובך או שזה פשוט כמו שזה נשמע?

צפיתי בכמה סרטונים ביוטיוב שמסבירים איך להרכיב מחשב וזה נראה מאוד פשוט, אוליי למעט החלק של חיבור כל הכבלים של ספק הכוח לחלקים השונים.

מה דעתכם?

פורסם

מסובך זה לא אבל אני לא ממליץ להרכיב מחניות שונות או לבד מהסיבה

שאם יש תקלה (רוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר אבל זה בכלל לא נדיר שיש אחת כבר על ההתחלה)

אתה מתחיל כאב ראש לא נורמלי ,קודם לאתר את התקלה וזה לא תמיד פשוט במיוחד אם אין לך חלקי חילוף

כדי לבדוק את התקלות האפשריות,לאחר מכן נגיד ואיתרת אותה לרדוף אחרי מי שמכר לך וגם במקרה שאתה צודק

הרבה יעשו בעיות ויגידו שזה באשמתך ויעשו לך את המוות לפני שיחליפו לך

אני חושב שהחיסכון בכסף לא שווה את ההפסד בשירות,תקנה במקום אחד ותן להם להרכיב,אם תיהיה תקלה

זה בעיה שלהם והם יתקנו אותה.

פורסם

להרכיב מחשב זה לא בעייה למי שהתנסה וניסה, עדיף לתת לחנות להרכיב את המחשב במיוחד שהמחשב חדש אלא אם כן קנית את הרכיבים בנפרד כלומר זיכרון מחנות X מעבד מחנות Y לוח מחנות Z וכדומה(לא מומלץ)

פורסם

להרכיב מחשב זה קלי קלות אם אתה משתמש קצת בהגיון ועושה הכל בעדינות.

אל תקשיב למי שמפחיד אותך ;)

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה, אני כנראה בכל זאת ארכיב לבד, פחות או יותר הרכבתי את כל החלקים במחשב לבד כששדרגתי חלקים, אבל מעולם לא התחלתי מאפס לחבר מארז+ספק+לוח אם. מקווה שהכל יהיה בסדר, ואם לא, אני אבוא להציק לכם בצירוף תמונות. :yelclap:

פורסם

אין בעייה "שתציק" לנו אבל אל תעבור על חוקי הפורום :D

להרכיב מחשב זה קלי קלות אם אתה משתמש קצת בהגיון ועושה הכל בעדינות.

אל תקשיב למי שמפחיד אותך ;)

בהצלחה

אף אחד לא מפחיד, אבל עדיין אפשר להיעזר בחברים אם לא יודעים מה עושים אחרי כמה פעמיים כבר יודעים אף אחד לא נולד שהוא יודע איך מרכיבים מחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים