עבור לתוכן

עזרה בבחירת מארז וספק, עד 600 ש"ח ביחד.

Featured Replies

פורסם

אחרי שהרכבתי את המחשב החדש שלי (מזל טוב לי) הגיע הזמן לבחור ספק ומארז... כעקרון לא אכפת לי יותר מדי מצורת המארז, כל עוד הוא לא בצבעי ירוק וסגול מזעזעים. חשוב לי שיהיה בנוי נכון, שיתאים ליציאות של הלוח אם, סירקולציית אוויר טובה. הבנתי שזה לא טוב לקנות מארז וספק ביחד ועדיף לקנותם בנפרד בגלל כל הספקים הג'נריים ולכן באתי לבקש עזרה כי אני פשוט לא מבין בזה כלום

המפרט של המחשב שלי הוא

Intel C2D E6400

ABIT IB9

G.Skill או TwinMos 2GB(1*2) 667MHZ DDRII CL5

Radeon X1950PRO, עוד לא בחרתי חברה אבל זה לא עקרוני לבחירת המארז והספק

WD 2500KS 250GB SATAII 16MB

התקציב שאני מעמיד בשביל זה זה 600 ש"ח פלוס מינוס, דגש על המינוס. המחשב הוא לא חיית ביצועים אבל חשוב לי שיעבוד טוב ולא יקרוס בעת מאמץ, וכמובן שלא ישרף וכאלו..

תודה!!

פורסם

אם חריגה כלל לא מתאפשרת אז אפשר לקחת 6A19 יחד עם NoiseTaker 420 שעולים יחד 580

אם ניתן לחרוג בעוד 70 ש"ח אפשר לדחוף לעניין את הליברטי 400 שעדיף על ה-NoiseTaker בכל מובן

פורסם
  • מחבר

תודה ויש לי כמה שאלות אם אפשר

לספק יש חיבור לSATA, מה זה אומר? אני יודע שחיבור חשמל של HD SATA הוא זהה לחיבורי חשמל של HD IDE..

במארז, איזה דברים חשובים שיהיו בו מלבד דלתות נוחות לפתיחה וכיווני אוויר טובים? אני לא כל כך מבין בנושא..

בקשר לקירור למעבד איזה קירור מומלץ היום למעבד שציינתי עד 200 ש"ח?

תודה רבה רבה

פורסם

יש חיבור חשמל מיוחד לכונני SATA

פשוט חלק מגיעים עם שני החיבורים (מולקס ישן ו-SATA חדש)

פורסם
  • מחבר

תודה

בקשר למארז

אז מה אני צריך לדעת בבחירה שלו? הבנתי שכל המארזים הזולים עשויים מאותו חומר כך שזה לא משנה לי

אז איך אני יודע כיווני אוויר של מארז? אני ודע שיש רק קידמי ואחורי ואת זה יש בכל המארזים..

האם שווה לקחת מאווררים עם המארז או לקנות אותם בנפרד?

כעקרון הדבר היחיד שמבדיל לי בין המארזים זה יופי, ואני בטוח שיש יותר בנושא הזה... אשמח אם תגלו לי קצת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים