עבור לתוכן

התלבטות בין מספר סוגי כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

הצעתי אותו בגלל ששקלת לקנות את ה - X1950XT שעולה כמעט כמוהו, X1950PRO יתן תמורה מצויינת ל - 1000 ש"ח.

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זאת אומרת ש x1950xt כבר לא ישתלם כי זה יותר מדי יקר ויצאו טובים ממנו אם הבנתי נכון.

בנוסף רציתי לדעת אם ה x1950pro עם היצרן שכתבתי מקודם והכול יוכל להפעיל לי משחקים על הגרפיקה הכי גבוהה בלי בעיה וירוץ מצויין?

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת כןן לשני השאלות ששאלתי.

בנוסף רציתי לדעת אם אתה אומר שהוא מתאים לגרפיקה הכי גבוהה וירוץ מצויין איך זה שבמדריך של הכרטיסים כתוב שהוא מפעיל על גרפיקה בינונית פלוס ושמיועד לגיימר חובב גרפיקה שמיועד לגרפיקה בינונית פלוס ופה אומרים לי שהוא יתאים לגרפיקה הכי גבוהה בלי בעיות?

זה סטירה בין מה שאומרים לי מה שכתוב במדריך של כרטיסי מסך

פורסם

זה הכל תלוי ברזולוציה.

פורסם
  • מחבר

יש לי מסך lcd.

אני לא יודע בדיוק את הרזולוציה אבל אני לא נוגע ברזולוציה של המשחקים אני משאיר את זה כמו שהוגדר תמיד איך שהמשחק ניכנס.

פורסם

וזה דבר לא טוב, תשנה תמיד לרזולוציה הטבעית של המסך (המשחק יכול לקבוע רזולוציה נמוכה מדי).

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהמשחק הוגדר על הגרפיקה הנמוכה בקשר לרזולוציה דווקא רואים טוב במסגרת התמונה היא נראית בסדר.

בכול המשחקים ראיתי בסדר אבל אני שואל אם כדאי לקנות את הכרטיס מסך הזה ואם הוא יעבוד לי בגריקה הכי גבוהה כי פה אומרים לי כן ובמדריך אומרים שזה גרפיקה בינונית.

האם אוכל להפעיל את ה flight simulator x על הגרפיקה הכי גבוהה?

פורסם

אתה יכול לשכוח מלשחק בFSX על ההגדרות הכי גבהות בX1950PRO אפילו הXTX לא "יסחוב" כמו שצריך את הFSX כי זה המשחק/סימולטור ה כ י כבד שיש היום. וחוץ מזה הוא יתמוך בעתיד הקרוב בDX10 לכן באמת כדאי לך ללכת על הGF8XXX או לקנות משהו זמני לבנתיים כי אני מכיר אישית את ה7600GT על FSX וזה לא זז כמעט [יחסית] .המוכר שאמר לך לא מבין על מה הוא מדבר ברח מהחנות הזאת. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן שמתי לב שמוכר הזה די לא מבין על מה הוא בכלל מדבר.

המשחק הזה כבר יצא אני לא יודע אם הוא יתמוך ב dx10 אבל משחקים שיצאו בעתיד כבר ייצרו אותם בזה.

זה כבר משחק שיוצא עכשיו יעשו משחקים עם גרפיקה שתתמוך בזה והם כבר יהיו משחקים כבדים מאוד שיתמכו בכרטיסים האלה.

העניין הוא שהכרטיסים האלה יקרים מאוד ואין לי אפשרות לקנות אותם חוץ מזה שעד שהם יתחילו לצאת ויקנו אותם יקח זמן ואני לא יודע אם ישר יתחילו לרוץ ולקנות אותם כמו שאני לא בטוח שיתחילו לרוץ ולקנות את המערכת הפעלה החדשה. למשל המערכת כבר דורשת מחשב חזק כל כך עד שכבר לא כדאי להתקין אותו במחשב הנוכחי אלה לקנות חדש. הטכנולוגיה מתפתחת ומתייקרת מהר מדי וזה מונע מאנשים להתפתח.בקרוב כבר לא וכל לקנות כלום.

זה שהסימולטור איקס משחק כבד כבר התחלתי להבין את זה אבל אני מאמין שה xtx יסחוב אותו ללא הרבה קושי.

ואם לא כבר קיים מצב חריף ביותר שמשחק תומך בכרטיסים שרק יצאו אחריו ושעוד תומכים בטכנולוגיה עתידית לכן כרטיסים חזקים שיצאו כבר אני מאמין שיריצו אותו כתוב במדריך שהם תומכים בטכנולוגיה הכי גבוהה,זה ניראה כאילו לך שהם לא כי אתה רגיל לכרטיסים כמו 7600gt שזולים וישנים יותר וחלשים יותר אבל לפי המדריך כרטיסים חזקים אמורים להזיז אותו.

בנוסף אתה באמת צודק בזה שהחנות לא ניראית וגם לי זה לא ניראה וברחתי משם :)

פורסם

עד כמה שאני זוכר דיברו על זה כבר פעם ואמור לצאת תלאי למשחק שיהיה גרסה לDX10

פורסם
  • מחבר

יכול להיות אני לא יודע לגבי זה.

אבל אפשר לשחק על הגרפיקה הכי גבוהה עם כרטיס מסך משוכלל של היום לא?

פורסם

בקיצור שווה לך לחכות עוד חודש (אם לא פחות) הולכים לצאת כרטיסים יותר זולים של DX10 ואתה תהנה מהם גם במשחקים החדשים שיצאו בעתיד

פורסם
  • מחבר

עוד חודש מדובר לחודש הקרוב עכשיו?כי עכשיו אנחנו כבר בסוף פברואר זאת אומרת במשך מרץ?

איזה כרטיסים ובאיזה מחירים?

פורסם

עוד חודש מדובר לחודש הקרוב עכשיו?כי עכשיו אנחנו כבר בסוף פברואר זאת אומרת במשך מרץ?

איזה כרטיסים ובאיזה מחירים?

כן בסוף מרץ בערך

NVIDIA תוציא את ה 8600 וה 8300 כש ATI יוציאו את הכרטיסי DX10 שלהם

אין לי מושג מה המחיר אבל ה 8600 אמור לעלות בערך 1500 שקל... (ה GT ) יש גם ULTRA שזה דגם יותר יקר

יהיה לך את ה 8300 שהוא יהיה הכי זול... אני חושב שאת ההכי פשוט אפשר יהיה לקנות ב 1000

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים