עבור לתוכן

התלבטות בין מספר סוגי כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מעוניין לשחק בגרפיקה הכי גבוהה למשל במשחק flight simulator x.

אני מעוניין לקנות x1950xt.

המוכר מציע לי 7600gt.

הוא אומר שאני יוכל לשחק בגרפיקה הכי גבוהה שיש איתו בי שום בעיה.

לפי המדריך שפה ראיתי שבריידון אנ יוכל לשחק יותר טוב מהגי פורס שכתבתי פה.

רציתי לדעת מה אתם אומרים בנושא זה ועל מה ממליצים.

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

X1950XT עולה על ה 7600GT על אחת כמה וכמה.

מה המחירים שהוא הציע לך על שניהם?

פורסם
  • מחבר

הראשון עולה 1600 אני חושב למרות שבחנות אחרת ראיתי את זה באיזה 150 שקל פחות אולי.

השני ב 800 אני חושב.

אבל ניראה לי שהראשון הרבה יותר טוב כי הוא יעמוד בעומס.

פורסם

אתה רוצה לקנות כרטיס DX9 ב 1600 שקל?

לא כדאי שתחכה שיצאו ה 8600 וה 8300 ואז תקנה כרטיס DX10 חזק שיחזיק הרבה זמן? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

תיראה ההתפתחות הטכנולוגית היא מהירה מדי ותמיד יצאו כרטיסים יותר טובים.

אני יכול לחכות עד אין סוף. חוץ מזה עכשיו ה dx10 יהיה יקר ואני מאמין שהוא לא יהיה בשימוש עד שיצאו עוד כרטיסים ושירכש את הכרטיסים האלו.

אלה גם כרטיסים שיהיו יותר מדי יקרים ואני צריך לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב ובאותה הזדמנות לקנות כרטיס חדש למשחקים עכשווים שאני מאמין שהכרטיס הזה יחזיק הרבה זמן מעמד.

כרטיס זול יותר לא יביא ביצועים ברמה גבוהה.גם עם קניית מחשב חדש לא יהיה כדאי לבזבז כסף על עוד כרטיס של איזה 800 שקל שאחרי כמה חודשים אני אצטרך להחליף אותו לכרטיס חזק יותר ושיהיה יותר מדי יקר. זה כרטיס שיניב תוצאות מאוד גבוהות ויחזיק הרבה זמן מעמד.[br]פורסם בתאריך: 25.02.2007 בשעה 18:04:18

בנוסף רציתי לדעת אם ה x1950pro יהיה מועיל יותר מ ה 7600gt.
פורסם

אל תקנה בסכום כזה! :nono: :nono: :nono:, או שתקנה כרטיס DX9 עד לשיפור לDX10 - משהו כמו 7600GS או 7300GT.

או שתוסיף 100-200 ש"ח מהמחיר של ה 1950XT ותלך על GF8800 320MB שהרבה יותר משתלם והרבה יותר מומלץ!

פורסם
  • מחבר

קודם כול אני קונה מחשב חדש אז אני לא אתחיל לקנות חלקים פשוטים ולשדרג כל הזמן.

ויש הפרש גדול בין שניהם.

אני לא קונה מהאינטרנט אלה מחנויות שקרובות אלי והמחיר של הכרטיס הזה עולה אולי ב 1000 ש"ח יותר ולא ב 100 ש"ח יותר.

לכן לא משתלם לי להשקיע סכום כל כך גבוהה לכרטיס שרק יצא ולא יהווה שימוש בתקופה הקרובה חוץ מזה שזה כרטיס תותח הוא יחזיק המון זמן מעמד על הגרפיקה הכי גבוהה זה לא פשוט שיפסיק מהר לתפקד.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הלינק הזה אבל שוב אמרתי אני לא קונה מהאינטרנט ומחנויות שלא קרובות לאזור שלי[br]פורסם בתאריך: 25.02.2007 בשעה 19:59:02

שאלה נוספת בוא נגיד שבמקום מה שאמרתי אני אקח את הכרטיס הבא:

powercolor x1950 pro extreme 256mb,gddr3,2xdvi,vivo,pci-e.

האם אוכל להשיג איתו ביצועים דומים?

פורסם

אתה לא צריך לקנות מהחנויות שנותנים לך אנחנו פשוט נותנים לך דגמים ושמות של כרטיסי מסך :screwy:

חוץ מזה אם אתה קונה כרטיס ב 1600 ש"ח אתה תדפק ובסוף תבין שבזבזת כסף

תחכה עוד חודש ואז יצאו כרטיסים ששווה להשקיע בהם את ה1600 האלה

אם אתה סתם לחוץ אז תקנה 7600GT שזה אחלה כרטיס אבל עוד חצי שנה הוא כבר לא יהיה שווה שקל

פורסם
  • מחבר

אני יודע אבל נותנים לי מחירים בחנויות אחרות.

בגלל זה אמרתי איפה שביררתי אני לא יכול לקנות כרטיס מסך כזה ב 1800 ש"ח אלה מעל 2000 ש"ח או 2500 ש"ח ולכן זה לא משתלם לי לחכות לקנות אותם בייחוד שאני צריך חשב חדש בכלל ולא רק כרטיס מסך ספציפי אבל תמיד מציעים לי מחנויות עם מחירים אחרים בגלל זה אני אומר.לא אמרתי שמחייבים אותי לקנו משם אלה מציעים לי לקנות כרטיסים במחירים שלא נימצאים פה לידי. :screwy:

בנוסף לזה שאני לא מתכוון לקנות את ה 7600gt כי הוא באמת לא יחזיק לי מעמד ולכן שאלתי על הכרטיס הבא:

ראיתי את הלינק הזה אבל שוב אמרתי אני לא קונה מהאינטרנט ומחנויות שלא קרובות לאזור שלי[br]פורסם בתאריך: 25.02.2007 בשעה 19:59:02

שאלה נוספת בוא נגיד שבמקום מה שאמרתי אני אקח את הכרטיס הבא:

powercolor x1950 pro extreme 256mb,gddr3,2xdvi,vivo,pci-e.

האם אוכל להשיג איתו ביצועים דומים?

פורסם
  • מחבר

האם תוכל להגיד לי או כול אחד אחר יוכל להגיד לי אם הכרטיס הזה הספציפי שרשמתי עם החברה והמפרט והכול שווה?

האם אוכל לשחק בו בגרפיקה הכי גבוהה למשל במשחק flight simulator x?

האם הוא יחזיק הרבה זמן מעמד ויהיה תותח ושווה?

פורסם

מה הבעיה שלך להזמין מהחנות שרחוקה ממך ולשלם משלוח ? זה שווה מאד בשביל לקבל כרטיס טוב בהרבה שפשוטו כמשמעו כופל את ה - X1950PRO בביצועים וגם תומך ב - DX10.

פורסם
  • מחבר

אתה לא מבין!!!!!!

המחיר של הכרטיסים האלה יקר מדי ואני קונה מחשב חדש עם כל החלקים יחד באותה חנות.

זה יוצא כמעט 2000 ש"ח לכרטיס וזה מסובך מבחינת הקנייה וההרכבה שאני כבר קונה מחשב שלם מחנות אחת ולא מסתבך יותר מדי לעוד כרטיס יותר מדי יקר שאני לא אשתמש בו כרגע בגלל הטכנולוגיה וגם אם הייתי משתמש עדיין המחיר והסתבוכת קשים מדי ומסורבלים מדי.

רציתי חוות דעת על הכרטיס הנוכחי...האם אפשר לקבל עליו תשובה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים