פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מצ"ב קובץ התרגיל +הפתרון החלקי שלי.אשמח לדעת האם הגל המשולש מצוייר באופן נכון מפני שהתחשבתי בכך שזה אינטגרטור כשאות הכניסה נכנס לשלילית,ולכן, הגל המשולש מצוייר כהיפוך הכניסה.ורציתי גם לדעת מדוע הגל במוצא תמיד יוצא משולש ולא אקספוננציאלי.כמו כן מהי הנוסחא איתה אני מחשב אמפליטודת הגל המשולש?תודה ![attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים למה בסרטוט שלך לא התחלת לסרטט מ0V?את המתח V2 אתה מוצא על פי הנוסחה של טעינת קבל בזרם קבוע.. Ic VC= --------* t + VC(0) C
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר צודק .. אבל השאלה אם עשיתי את הגל משולש כמו שצריך?והאם ניתן למצוא הנוסחא הנ"ל בדף נוסחאות?
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים חוץ מיזה שלא התחלת מ0V זה נראה בסדר גמור..נשאר לך רק למצא את מתחי V2.הנוסחה נמצאת בדף נוסחאות.
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר לפי חוק אום מה?לפי חוק אוהם מחשבים את הזרם בו נטען הקבל לא ?ובגלל שזה זרם ישר אז הוא נטען ליניארית?
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים את הזרם IC מחשבים לפי חוק אום (הזרם דרך הנגד הוא הזרם IC.שחישבתי יצא לי 1mA)אבל את המתח על הקבל מחשבים על פי הנוסחה של טעינת קבל בזרם קבוע כדי שתמצא את מתחי V2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.