עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבד athlon64 3800+X2

Featured Replies

פורסם

המעבד הזה הוא מעבד נהדר. יש יותר טובים ממנו, אבל בסביבת המחיר שלו (650-700 שקלים) הוא המלך.

אתה רוצה יותר חזק? אתה תהיה צריך לעלות לאזור ה-950 שקלים ולעבור ל-Core 2 Duo 6300 של אינטל שחזק ממנו משמעותית.

אבל:

א. למשחקים חשוב יותר מהכל כרטיס מסך חזק, עדיף מעבד יותר חלש (אפילו סלרון או סמפרון) אבל עם כרטיס טוב.

ב. לאינטרנט ותוכנות כל המעבדים יהיו אותו דבר

ג. מה שאר המפרט שלך. אתה לא יכול לקנות מעבד ופשוט לדחוף אותו לתוך המחשב. אתה צריך גם לקנות לוח אם מתאים, זיכרונות, ספק חדש אולי...

פורסם

הקשר בין משחקים למעבד לא גדול במיוחד ככה שלא תהיה בעיה ובמשימות מחשב "רגילות" המעבד ירוץ לך סבבה, מה גם שהגלישה באינטרנט תלויה לא מעט גם ברוחב הפס שלך... ככה או ככה, לשימושים שציינת המעבד הזה יספק אותך.

עכשיו, בבקשה ממך, אנשים פה מנסים לעזור לך ואתה בא בגישה די שלילית, קצת סבלנות...

פורסם
  • מחבר

תודה לאל שסוף סוף מישהו נתן לי תשובה יפה!! :yelclap:

בקשר ללוח אם אל תדאג הכול מסודר ומתאים אני בודק את זה לפני כן.. השאלה היא במה כל כך חזק הintel core2 duo יענו במהירות במשחקים או במה.. דרך אגב הכרטיס מסך שאני לוקח זה או ה connect3d 1950xpro משהו כזה או את הgeforce7600gt.. נראה כבר אבל אני לא רוצה לקחת הכול טוב ורק מעבד מעפן אני רוצה שהוא יריץ לי תוכנות והכול מהר ושאני יוכל לעשות הרבה דברים רב שימושיים כמו אנטיוירוס ואינטרנת אקספלורר ואולי מדיה פלייר.. ושלא יהיה לאט כמו הסלרון המעפן שלי היום.. מבין?

פורסם

^^^

לפי המצב העגום של משחקי המחשב היום, אני במקומך הייתי שוקל לקנות קונסולה+lcd 32 אינטש.

פורסם
  • מחבר

עזוב אותי מקונסולות.. יש לי את הxbox אבל אין מה להשוות את זה עם משחקי מחשב .. ומה אתה מתכוון במצב העגום של משחקי המחשב..

פורסם

עזוב אותי מקונסולות.. יש לי את הxbox אבל אין מה להשוות את זה עם משחקי מחשב .. ומה אתה מתכוון במצב העגום של משחקי המחשב..

ולי יש PS2 שלא צריך בשבילו גנרטור של 720w, וכרטיס מסך בשווי של סוף-שבוע באילת עם בחורה.

פורסם

מי בכלל משדרג מעבד אולי אחוז אחד מהאוכלוסיה ::)

פורסם
  • מחבר

מה? למה לא כדאי לשדרג מעבד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים