פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים כאילו יש לי לוח של IBM ואי אפשר לשנות בBIOS משהויש דרך אחרת(לא VMOD)?איזה תוכנה?משהו?
פורסם 2003 בינואר 122 שנים מחבר טובוGIGABYTE?(כאילו הזמנתי לוח חדש,אני רוצה לדעת אם הוא טוב לאוברקלוק
פורסם 2003 בינואר 122 שנים גיגה בייט לא הכי מומלץ לאובר אני הייתי הולך יותר בכיוון אסוס אביט אפוקס -לפי התקציב שלךוהדיון מתחיל להיות לכיוון פורום לוחות אם
פורסם 2003 בינואר 122 שנים מחבר לא הבנתם.לא שאלתי אם GIGABYTE טובים לאוברקלוק,אני שואל אם הוא יכול לעשות בכלל אוברקלוק?ודרך אגב,מה זאת אומרת "טוב" לאוברקלוק?מה,פחות מחמם?
פורסם 2003 בינואר 122 שנים לא הבנתם.לא שאלתי אם GIGABYTE טובים לאוברקלוק,אני שואל אם הוא יכול לעשות בכלל אוברקלוק?ודרך אגב,מה זאת אומרת "טוב" לאוברקלוק?מה,פחות מחמם?הוא יכול לעשות אוברקלוקה"טוב" אומר על נהיכולת שלואין קשר לחום
פורסם 2003 בינואר 122 שנים מחבר הוא יכול לעשות אוברקלוקה"טוב" אומר על נהיכולת שלואין קשר לחוםיכולת לעשות מה?
פורסם 2003 בינואר 122 שנים מחבר יציבות יותר גדולה, לעלות מתח למעבד/כרטיס מסך, נעילת הPCI וכו...... מה זה נעילת הPCI? ואגב,איך מעלים מתח?
פורסם 2003 בינואר 122 שנים אני לא בטוח אבל: כאשר אתה מעלה את הבאס על גם הPCI ו הAGP עולים גם, יש כרטיסי PCI שלא מסוגלים לעמוד במהירויות גבוהות אז יש אפשרות {מה שאני יודע רק בלוחות של אינטל} לנעול אותם ואז רק הבאס יעלה ולא מהירויות של הPCI וAGP. מתח מעלים דרךהביוס רוב הלוחות החדדים מאפשרים זאת וחלקם גם לזכרונות יאיר
פורסם 2003 בינואר 122 שנים מחבר תודה רבה לךכשאתה אומר לוחות חדשים,למה אתה מתכוון?כאילו,ממתי?נראה לך שלוח GIGABYTE עם CHIPSET של AMD 761 חדש מספיק?
פורסם 2003 בינואר 122 שנים כמו שאמרתי מקודם, נעילת הPCI AGP יש אותה רק בלוחות של אינטל {אבל כמו שאמרתי ;D ??? אני לא בטוח} בקשר למתח: איזה לוח יש לך בדיוק {דגם וחברה}?
פורסם 2003 בינואר 122 שנים כמו שאמרתי מקודם, נעילת הPCI AGP יש אותה רק בלוחות של אינטל {אבל כמו שאמרתי ;D ??? אני לא בטוח} נכון רק ללוחות בעלי ציפסט של אינטל . לפחות בינתיים . לגבי הדגם שך לוח שנתת הוא לא משהו מיוחד .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.