עבור לתוכן

CLOCK GEN! למה בתוכנה הזאת אני לא מוצא את הלוח שלי?!??!?

Featured Replies

פורסם

יש לי INTEL P965L. אני מצאתי את 955 ו 975.

מה אפשר לעשות?

פורסם

OC עושים בביוס..עזוב ת'תוכנה הזו..

בכל מקרה יש לך לוח של אינטל,אני לא בטוח שיש לך אוצפיה ל-OC

פורסם
  • מחבר

OC עושים בביוס..עזוב ת'תוכנה הזו..

בכל מקרה יש לך לוח של אינטל,אני לא בטוח שיש לך אוצפיה ל-OC

אין לי! בגלל זה אני צריך את התוכנה! :kopfpatsch:

פורסם

תיסתכל אולי גירסא אחרת או משהו כזה .... ד"א מה חשבת שקנית לוח של אינטל חח

פורסם

אם האופציה לא קיימת בביוס שום תוכנה שבעולם לא תעזור לך כי האמת לא ראיתי תוכנות שמלחימות מודים ללוחות או שמשדרגות אפשרויות שלא קיימות בביוס אלא אם כן הביוס בעצמו שודרג ע"י החברה המייצרת או ע"י גוף שלישי שמכיר את הלוח ומסוגל ליצור ביוס משודרג...

אינטל לא אוהבת אובר אז אני לא מציע לך לנסות לעשות אובר על הלוחות שלה ועוד עם תוכנה חיצונית...

וכמו שאמר הבחור שמעלי אם אתה תכננת אובר למה אינטל?! או שלא תכננת ולכן קנית אינטל... האפשרות היחידה שאני רואה זה להחליף לוח...

פורסם
link=topic=241222.msg2123263#msg2123263 date=1172393533]

תיסתכל אולי גירסא אחרת או משהו כזה .... ד"א מה חשבת שקנית לוח של אינטל חח

אני יגיד לך מה יכול ליהיות הוא חשב....או מה אני חשבתי...חיפשתי לוח טוב אמין ועם ארבעה סלוטים לזיכרון מחברה מוכרת...אני לא מתכנן OC וכשאני יתכנן אני ייקנה את האסוס דלוקס בשביל זה...בינתיים אני יודע שהלוחות של אינטל ממש אמינים וטובים ואין להם שום בעיות וצרות...

פורסם

הא ותערוך את הכותרת..

פורסם
  • מחבר

אני יגיד לך מה יכול ליהיות הוא חשב....או מה אני חשבתי...חיפשתי לוח טוב אמין ועם ארבעה סלוטים לזיכרון מחברה מוכרת...אני לא מתכנן OC וכשאני יתכנן אני ייקנה את האסוס דלוקס בשביל זה...בינתיים אני יודע שהלוחות של אינטל ממש אמינים וטובים ואין להם שום בעיות וצרות...

מחזק :yelclap:

פורסם

תחפש את ה-PLL על הלוח עצמו. אתה יכול לנסות להשתמש בPLL דומה לזה של ה955 או ה975. ייתכן והוא זהה או קרוב מאוד.

פורסם
  • מחבר

תחפש את ה-PLL על הלוח עצמו. אתה יכול לנסות להשתמש בPLL דומה לזה של ה955 או ה975. ייתכן והוא זהה או קרוב מאוד.

תחפש את ה-PLL על הלוח עצמו? איך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים