פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים לפני חצי שנה קניתי מדפסת ב 200 שקל סתם בשביל אחותי שתדפיס כמה עבודות לבית ספר של HP דרך אגבאחרי חודש וחצי בערך יתקלקלהושוב לפני חודשיים קנינו שוב מדפסת ב 200 שקל מיOFFICE DIPOועכשיו ניגמר לה הדיו וביררתי על דיו חדש וכול מיכל עולה 90 שקל שזה אומר 180 שקל שזה 20 שקל מי מדפסת חדשה חחח...אני כבר ממש מאבד כאן כיוון..מה אתם אומרים שווה לקנות כבר מדפסת באיזה 400 שקל שתחזיק שנה שנתים?או פשוט לקנות שוב תזבל הזה של ה 200 שקל ולקוות שאני יפול על משהו טוב שיחזיק קצת יותר.
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים שטיות .1) כמות הדיו שנותנים לך בקניית מדפסת חדשה זה רקבע מהכמות של מיכל דיו רגיל2)יש תחליפי דיו שהם ממש טובים !
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מה אתה מצפה ממדפסת של 200 שקל ? רק שתדע שאת הכסף האמיתי הם עושים על הראשי צבע ולא על המדפסת עצמה לאחים הקטנים שלי יש מדפסת עם סורק HP 1410 או משהו כזה שעלתה 400 שקל והיא מחזיקה כבר מעל לשנה עם ראשי צבע לא מקוריים כך שהיא דיי מומלצת היתי אומר
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר שטיות .1) כמות הדיו שנותנים לך בקניית מדפסת חדשה זה רקבע מהכמות של מיכל דיו רגיל2)יש תחליפי דיו שהם ממש טובים !מה באמת?!@ בונה את זה לא ידעתי תודה רבה על המידע הזהוניסיתי תחליפי דיו אבל זה לא עבד המדפסת מי סיבה כזאת או אחרת אומרת שאן דיו למרות שישכניראה ביגלל שהיא דפוקה בנוסף לזה שהיא זולה חחח
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים זה לא בגלל שהיא דפוקה אלא כי התחליף שניסית כנראה לא מתאים בדיוק בכל מקרה מקבלים בדיוק את מה שמשלמים עליו.גם אני ממליץ על משולבת אחרת ברדר 115C
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים לכל מדפסת יש סדרת ראשי דיו יעודיים לפי סדרת הדגמים גם לראשי הצבע הלא מקורייםתחפש חנות בשם DMO או DMU יש להם ראשי צבע טובים וזולים
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים שטיות .1) כמות הדיו שנותנים לך בקניית מדפסת חדשה זה רקבע מהכמות של מיכל דיו רגיל2)יש תחליפי דיו שהם ממש טובים !אתה מדבר שטויות,במדפסת שהוא קנה הדיו מגיע מלא,כמות של 150 דף,גם שהוא יקנה חדש זה יספיק ל 150,ככה זה בזולות.
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים עקרונית יש משהו במה שהוא אומר ועוד הרבה קונספירציות מעבר לזה... למשל בארה"ב תבעו את HP על כך שהם משתילים צ'יפ בראשי הדיו שלהם שמפסיקים את הזרמת הדיו מתי שהו כאילו שהוא נגמר
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים כן אבל זה אומר שכניראה מישהו חושב שיש לזה קייס מסויים אחרת לא היו מקבלים את התביעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.