עבור לתוכן

מחר יש שביתה או לא?!?

Featured Replies

פורסם

גם מחר (שני) יש שביתה

תראו בוואלה או וואי-נט

• תגובות 53
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו מה אנחנו מדברים? אבל זה רק באזור ת"א וירושליים...

link=topic=241178.msg2123799#msg2123799 date=1172410065]

מזה ההפליה הזאתי גם עברנו מילחמה וגם אין לנו שביתה

ועוד מחר אני לומד מ8:30 עד 12 :'(

החיים בזבל

הא ? רומן :cool2:

אני איתך

פורסם

אתם רואים את זה בצורה לא נכונה

אתם לא מרוויחים מהשביתה, אתם מפסידים ממנה. ובסה"ך המטרה של כל השביתות היא לטובתנו, התלמידים.

אני מרוויח.

אם לא הייתה שביתה הייתי חוזר מבית ספר ישר ללמוד למבחן הענק שיש לי בהיסטוריה.

אבל בזכות השביתה יש לי את כל הבוקר והצהריים לעשות מה שבא לי ואז ללמוד (מה שאני חוזר לעשות ממש עכשיו :-[)....

ד"א מחר תעודות בבית ספר שלי (רק לתיכון זה ככה - בחטה"ב כבר קיבלו בט"ו בשבט). :-X

פורסם
  • מחבר

אני הרווחתי כי לא למדתי לספרות.

בכל אופן אני אתחיל ללמוד בקרוב לספרות + תנך (ספרות אולי יעשו לנו מחר, זה היה אמור להיות אתמול, לא יודע מה יחליטו עם זה ותנך ביום שלישי ואחרי זה היסטוריה ב' ביום חמישי ::)

3 מבחנים הומאנים מסובכים בשבוע אחד :pissed: אני כל כך גרוע במקצועות הומאניים לעזאזל :pissed:)

פורסם

יום שני שביתה גם כן!!! אבל במרכז וירושליים נראה לי..

פורסם

איזה כיף לגור בהרצליה D:

בלאט רק חבל שאני יצטרך לנצל תזמן לעבוד על הפרויקט באנגלית ולרוש למחנים בהסטוריה ומטמטיקה,

פורסם

לפי חוק שימור האנרגיה, לא משנה מתי המבחן יהייה, הוא יהייה בסוף. זה לא משנה אם דוחים לכם מבחנים.

פורסם
  • מחבר

זה כן משנה, זה מאפשר יותר זמן למידה (שאני לא מנצל :-\ אני צופה במקום זה בביצועים בפסנתר של

בyoutube :silly: )
פורסם

אז לא הבנתי ... מחר (יום שני ) יש שביתה או לא?

פורסם
  • מחבר

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3369338,00.html

במחוז תל-אביב, בו יושבתו מחר העל-יסודיים, כלולות גם בני-ברק, אור-יהודה, בת-ים, גבעתיים, הרצליה, חולון, גבעת-שמואל, רמת-גן, קריית אונו, רמת-השרון וכמובן - תל-אביב.

מחוז ירושלים, נוסף על הבירה עצמה, כולל גם את אבו-גוש, יישובי מטה בנימין (עפרה, בית-אל, יריחו ומעלה אפרים), בית-שמש, כפר עציון, מבשרת ציון, מעלה אדומים, מודיעין, רעות, קריית ארבע, קריית יערים, איתמר, אלון מורה, יצהר, כוכב השחר, כוכב יעקב, מצפה יריחו, איתנים, אלון שבות, אפרתה, בית"ר עלית, גבעת זאב, דולב, חגי, חשמונאים, מבוא חורון, מתיתיהו, נווה דניאל, נווה שלום, עטרת, עין כרם, צרעה, ראש צורים, שעלבים ותקוע.

השביתה היא בכל מערכת החינוך העל-יסודי בכיתות ז' עד י"ב, וכן במוסדות בהם ישנן גם כיתות י"ג ו-י"ד.

אתם מתאים לקרטריונים? מחר אתה בבית.

לא מתאים? בבית ספר :P

פורסם

איזה קטע מטומטם!

מה בשאר הארץ הם כבר קיבלו את הכסף?

פורסם

לא

מעכשיו כל יום יעברו איזור. הם כבר עשו את זה לא מזמן.

פורסם

לא

מעכשיו כל יום יעברו איזור. הם כבר עשו את זה לא מזמן.

אז עוד יומים תהיה שביתה בצפון???? (יש אולי אני כן אפספס את המבחן בתנך!) xD

פורסם
  • מחבר

לא, עוד יומיים יש שביתה בקרית מלאכי (שפלה) וכך עוד מבחן נדחה (תנך) :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים