עבור לתוכן

טיסה מתחת לגיל 18 ללא אישור הורים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ליאור זה מה שהיה באתר של אל על

קטינים בגילאים 12-18, הנוסעים לבד, ידרשו ע"י אל על להראות הוכחה מספקת לכך שהוריהם נתנו להם רשות לנסוע לבד ולכך שיהיו תחת פיקוחו של מבוגר אחראי בארץ היעד.

• תגובות 34
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מכירה מישהי שברחה מהבית להולנד... לא אמורה להיות בעיה... כל עוד אתה לא עושה משהו לא חוקי ומתקשר להורים כשאתה מגיע לשם... אני חושבת שזה לא יהיה כל כך נורא... רק תבדוק שיש לך איפה להתגורר ואמצעים להסתדר לפחות לשבוע הראשון. המלצה סע למישהו שאתה מכיר טוב.

פורסם

למה אתה אומר דבר כזה? דווקא נראה לי שאתה ילד השמנת שלא ידע ואני מקווה שלא תדע צרות

וזה לא נכון מצידך להגיד דבר כזה

בכל מקרה לפותח ההודעה למה אתה רוצה לעזוב? כמה זמן אתה בארץ? אם זה בגלל שאין לך חברים אל תדאג זה ישתפר וגם אם תסע לארה"ב יש לך איפה לחיות שם?

איפה אתה בצבא חמודי?

כמה קרוב לבית?

פורסם

תדבר עם ג'וני. תחכה שהוא יראה את התראד הזה, או תשלח לו הודעה.

מי זה ג'וני?

אמריקאי ימני פאנט?

חח נראה לי אני מכיר אותו

פורסם

ליאור זה מה שהיה באתר של אל על

קטינים בגילאים 12-18, הנוסעים לבד, ידרשו ע"י אל על להראות הוכחה מספקת לכך שהוריהם נתנו להם רשות לנסוע לבד ולכך שיהיו תחת פיקוחו של מבוגר אחראי בארץ היעד.

נשמע לי כמו כסת"ח

טסתי פעמיים בלי ההורים (במשלחות, אבל חוץ מאשר לקנות לנו את הכרטיסי טיסה דיי הסתדרנו לבד בטרמינל)

לא ביקשו שום אישור ושום נעליים

פורסם
  • מחבר

זאת הבעיה ההורים שלי גרים בארץ ואני רוצה לדעת אם אני יכול לטוס בלי שהם יקנו את הכרטיס אני אארגן הכל לבד יש לי גם אזרחות אמריקאית כך שלא צריכה להיות בעיה שאני מגיע לשם

פורסם

מה עם השכלה ?

פורסם
  • מחבר

אני אלמד שם

פורסם

אני אלמד שם

מה עם כסף?

פורסם

מי זה ג'וני?

אמריקאי ימני פאנט?

חח נראה לי אני מכיר אותו

הוא אחד מהמשתמשים בפורום שהגיע לא מזמן מארה"ב.

פורסם
  • מחבר

זאת כבר בעיה שלי שלא תהיה לי בעיה לפתור אני קונה את הכרטיס טיסה רק צריך להגיע לשם איכשהו

פורסם

מה אני אגיד לך...

שיהיה לך בהצלחה.

רק שלא תסיים ברחוב או משהו.

פורסם

לקנות את הכרטיס בעצמך לא תוכל

אבל דרך סוכני נסיעות תוכל בהחלט

פורסם

*J0HNiE*Alart*

:P :P :P

OK, ועוד אומרים שאני פנאט :screwy:

טוב אמממ בגלל שיש לי אזרחות אמריקאית, גרתי בארה"ב ואז חזרת לארץ (להתגייס :yelclap:).

אני יכול להגיד לך שאי סיכוי שבעולם אתה נכנס לארה"ב בלי אזרחות\גרין קארד\ויזה\או כל דבר אחר.

אלא אם כן אתה מהמהגרים הבלתי חוקים, ומה שאתה יכול לעשות זה לטוס לקנדה להגיע לכיוון הגבול ולחפש שם כניסה לארה"ב.

למצוא עבודה אם אתה לא אזרח ארה"ב יהיה לא פשוט.

אני יודע ש WALMART שוכרים מהגרים בלתי חוקים, וכאלה בלי אזרחות אמריקאית, אבל המשכרות זבל.

כמובן יש עוד מקומות עבודה שתוכל ככה איכשהו להיכנס.

הבעיה זה הביטוח בריאות, לפי מה שאני יודע, בשביל ביטוח בריאות אתה צריך לעבוד, כלומר המקום עבודה תלוי אם הוא רוצה לספק לך ביטוח בריאות או לא.

יש גם אירגונים שאתה משלם 5$ לחודש ויש לך ביטוח בריאות.

לגבי הטיסה, אני לא יודע אבל אמא שלי קנתה לא מעט כרטיסי טיסה בשבילי ובשביל אחותי וטסנו מתחת לגיל 18 לבד.

לכן אני חושב שזה תלוי במי שקונה את הכרטיס טיסה.

ואני לא מבין מה יש לך לחפש בארה"ב, החיים שם טובים, איכות חיים לא רעה, אתה מכיר רק את ה"בחוץ" של ארה"ב.

תחשוב קצת על העתיד, עדיף שיהיו לך חלון הזדמנויות גדול מאשר קטן.

אני בטוח שיש לך משפחה בארץ שאתה יכול ללכת אליהם עד שתסדר משהו עם ההורים או מה שזה לא יהיה.

אם יש לך עוד שאלות גלבי ארה"ב

אני פה ;)

פורסם
  • מחבר

דווקא בעניין העתיד יש לי יותר סיכוי להצליח שם יש לי אזרחות כמו שאמרתי גרתי שם יותר מ 5 שנים ולגבי הטיסה נראה לי שלא הבנת אני רוצה לקנות את זה בלי ההורים שלי כבר טסתי הרבה פעמים לבד אני יודע שאפשר אבל אני רוצה לקנות את זה לבד ובלי אישור הורים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים