פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מזמן לא היה דיון איכותי, ולדעתי צריך להכתיר מלכה חדשה אז אני אתחיל עם העלמה דניס ריצ'ארדס.. ..
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים Xtract - על טעם וריח.. וכמובן שתמונות נוספות לא יזיקו זה לא עניין של טעם וריח,היא מאוד מוצאת חן בעייני...(אולי אני אציע לה אפילו חברות) פשוט אמרת "דיו איכותי" ולא הבנתי איפה הדיון פה... בכל מקרה,אנג'לינה גו'לי (כמעט כל תמונה) ואין הרבה מה להרחיב...
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים זאתי: אנשים שצריך להרוג : #92323423434 אנשים ששמים תמונות של כונפות בדיונים של כוסיות. :2gunsfiring:
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים זה לא עניין של טעם וריח,היא מאוד מוצאת חן בעייני...(אולי אני אציע לה אפילו חברות) פשוט אמרת "דיו איכותי" ולא הבנתי איפה הדיון פה...בכל מקרה,אנג'לינה גו'לי (כמעט כל תמונה) ואין הרבה מה להרחיב...חחחח יש לך טעם לא משהו...
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים ההיא מאבודים ראיתי פרק אחד והתאהבתי(בבחורה לא בסדרה). Evangeline Lilly בסידרה: קייט כוסית לא נורמלית החבר הנוכחי שלה: צ'ארלי מאבודים וכל הסצנות "האהבה" שלה בסידרה זה רק עם סויר וג'ק
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים ההיא מאבודים ראיתי פרק אחד והתאהבתי(בבחורה לא בסדרה). ללא ספק אחת הבחורות היפות! איך לעזעזל לוך כמו צ'ארלי הסיג בחורה כמוהה????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.