עבור לתוכן

שאלה על ה-OVERDRIVE ב-1950 PRO

Featured Replies

פורסם

הרצתי את הבדיקה של ה-OVEDRIVE על הכרטיס

בפעם ראשונה המחשב קרס באמצע ונאלצתי לעשות אתחול

כשהרצתי בפעם שניה הוא הגיע עד הסוף וזאת התוצאה שקיבלתי

השאלה שלי היא להשאר על הנתונים החדשים שהוא נותן לי או שלשים אותו על ה-DEFAULT?

[attachment deleted by admin]

פורסם

הייתי מריץ עוד איזה בדיקה - אולי לופ ב- 3DMARK06 על הגדרות גבוהות כדי לבדוק את הכרטיס במאמץ

אם אתה לא רואה ארטיפקטים ולא BSOD או ריסטרטים - והטמפרטורה לא משתוללת - אפשר להשאיר

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין בכלל בזה, מה זאת אומרת ארטיפקטים ולא BSOD?

בכל מקרה הרצתי את ה 3DMARK06

גם בתוכנה הזאת אני לא מבין, פשוט בהגדרות של הטסט סימנתי הכל והרצתי את התוכנה ואלה התוצאות שקיבלתי:

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=8150318

הוא הלך די בסדר, טמפרטורה של הכרטיס הגיע ל- 70/72 מעלות, רק בזמן הבדיקת CPU הוא בקושי זז

אני מצרף גם קובץ של ה RESULT

משהו יכול להגיד לי מה הולך שם? מה זה- FPS , FRAME

ובכלל מה הנתונים האלה אומרים?

תודה!

[attachment deleted by admin]

פורסם

רציתי לעשות גם לעצמי כדי להשוות עם מה שיצא לך ואז לשים את זה פה, אבל אין לי את המסך של האוברדרייב.. איך לך יש?

פורסם
  • מחבר

אם יש לך אותו כרטיס כמו שלי, זה כבר אמור להיות לך

אני עשיתי UPDATE ל-דרייבר 7.2 , אם הכרטיס בא דרייבר 6.9 לא שמתי לב אם הדרייבר ישן היתה את האופציה הזאת. נראה לי שכן

ואם לא פשוט תוריד דריברים חדשים מאתר של החברה

פורסם

יש לי כרטיס כמו שלך (של אסוס אם זה משנה), וגם לי יש 7.2 אבל מתחת ל- VPU RECOVER אין לי אוברדרייב O_ס

פורסם

BSOD - מסך המוות הכחול של ווינדוס

ארטיפקטים - הפרעות בתצוגה - נקודות שחורות או עיוותים שמראים שכרטיס המסך לא מסוגל לתפקד בOC

פורסם
  • מחבר

לא יודע אחי. :nixweiss:

לדעתי בהתחלה גם לי לא היתה אופציה הזאת, הכוונה היא, מתחת לVPU RECOVER כן הייה אוורדרייב, אבל הייה נעול. יש שם סימן של מנעול כזה ואתה צריך ללחוץ על זה

ת'אמת, עד אתמול לא ידעתי שום דבר על הכרטיסים, OC וכאלה

רק אחרי שקניתי את הכרטיס הזה אני מתחיל למוד דברים לאט לאט, רק לשדרג את הדריברים לקח לי יום שלום, זה ממש שגעון, זה לא כרטיס, זה פצצת אטום :)

צריך ספק חזק יותר, צורך יותר חשמל, דורש שתי חיבורים לספק כוח ולא יודע מה עוד

אגב איזה ספק כוח יש לך? נאלצת להחליף אותו?

ומשהו כאן בדק את הנתונים שלי מ 3DMARK? ויודע מה זה אומר הדברים אלה שרשמתי בתחילת ההודעה?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2007 בשעה 15:48:03

תודה ל-APPEL על התגובה

מוכל להתיחס גם לתוצאות 3DMARK?

פורסם

יש לי ספק כוח של HEC של 300 וואט והוא סוחב את המערכת שלי יפה מאד.

לא זוכר כמה התוצאה שלי היתה ב- 3DMARK..

פורסם

ספק 650 של אנטק - אני לא מבין כל כך בתוצאות של הכטיס הזה - אני עברתי מ X1600PRO AGP

ל- 8800GTX כך שאין מה להשוות ב3DMARK

פורסם

בעע אני רואה שזה כרטיס עם הרבה בעיות :s05:

העיקר המליצו לי פה לקנות אותו.. :pissed: :pissed:

פורסם

א. הOC שלך הוא גם הOC שהכרטיס שלי הגיע אליו, ואני לא ראיתי שינוי משמעותי הנראה לעין (אולי 1-3 יותר FPS).

ב. כדאי לך להוריד את הOC כי הכרטיס מאוד לא יציב ויקרוס לך במשחקים (ואצלי כנראה הכרטיס נדפק מהOC)

ג. התוצאות של הבנצ'מארק שלך יחסית נמוכות, מה המפרט שלך?

תסתכל על המפרט שלי מצד ימין, אני קיבלתי 4,850 בלי OC לכרטיס או למערכת (עם OC הגעת ל5,080).

זה לא כרטיס עם הרבה בעיות.. הכרטיס פשוט לא אוהב OC

פורסם

גם הכרטיס שלי ממש לא אוהב OC - כנראה מתחו אותו עד הסוף בNVIDIA - אבל יש דברים שטובים מספיק בלי לגעת בהם

פורסם
  • מחבר

מה זה המילה הזאת OC? אתה מתכוון ל-OVERDRIVE?

למה הכוונה להוריד? מה להוריד בדיוק?

אתה מתכוון ל-

Graphics processor and graphics memory status?

סליחה,פשוט המושגים אלה כמו OC, FPS חדשים בשבילי

אם אתה רוצה לראות מפרט שלי, הוא מופיע בלינק שצירפתי יחד אם התוצאות של 3DMARK

יש שם:

analysis, result details, configuration

מה באצם עושה 3DMARK הזה? משווה בין המחשבים או שבודק את המחשב[br]פורסם בתאריך: 25.02.2007 בשעה 17:16:27

ל- LIRAN3331

אני לא חושב שיש בעיות, פשוט רק קניתי אותו ואני מוודא שהכרטיס תקין ועובד כמו שצריך לפני שאני משאיר אותו אצלי

פשוט יש הרבה דברים שצריך לדעת כיש לך את הכרטיס הזה[br]פורסם בתאריך: 25.02.2007 בשעה 17:19:18

וגם רוצה לשאול, איך מתמודד הספק ליברטי שלך אם הכרטיס ובכלל? אני מתכוון לקנות אותו מחר
פורסם

OC - OVERCLOCK - העלאת מהירות השעון של רכיבים על מנת לקבל ביצועים יותר טובים מהם מאשר תוכנן

להוריד - להפחית את מהירות השעון

FPS - Frames per Second - תמונות לשנייה שכרטיס המסך מחשב

3DMARK הוא בעצם ערכת בדיקה ליכולות הגרפיות של המחשב שלך - באמצעות סקלה מספרית שמאפשרת להשוות בין מחשבים שונים

אני למשל מקבל ב 3DMARK 06 - 10990, במחשב הקודם קיבלתי 1900 פחות או יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים