פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים הרצתי את הבדיקה של ה-OVEDRIVE על הכרטיסבפעם ראשונה המחשב קרס באמצע ונאלצתי לעשות אתחולכשהרצתי בפעם שניה הוא הגיע עד הסוף וזאת התוצאה שקיבלתיהשאלה שלי היא להשאר על הנתונים החדשים שהוא נותן לי או שלשים אותו על ה-DEFAULT?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים הייתי מריץ עוד איזה בדיקה - אולי לופ ב- 3DMARK06 על הגדרות גבוהות כדי לבדוק את הכרטיס במאמץאם אתה לא רואה ארטיפקטים ולא BSOD או ריסטרטים - והטמפרטורה לא משתוללת - אפשר להשאיר
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר אני לא מבין בכלל בזה, מה זאת אומרת ארטיפקטים ולא BSOD?בכל מקרה הרצתי את ה 3DMARK06גם בתוכנה הזאת אני לא מבין, פשוט בהגדרות של הטסט סימנתי הכל והרצתי את התוכנה ואלה התוצאות שקיבלתי:http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=8150318הוא הלך די בסדר, טמפרטורה של הכרטיס הגיע ל- 70/72 מעלות, רק בזמן הבדיקת CPU הוא בקושי זזאני מצרף גם קובץ של ה RESULTמשהו יכול להגיד לי מה הולך שם? מה זה- FPS , FRAMEובכלל מה הנתונים האלה אומרים?תודה![attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים רציתי לעשות גם לעצמי כדי להשוות עם מה שיצא לך ואז לשים את זה פה, אבל אין לי את המסך של האוברדרייב.. איך לך יש?
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר אם יש לך אותו כרטיס כמו שלי, זה כבר אמור להיות לךאני עשיתי UPDATE ל-דרייבר 7.2 , אם הכרטיס בא דרייבר 6.9 לא שמתי לב אם הדרייבר ישן היתה את האופציה הזאת. נראה לי שכןואם לא פשוט תוריד דריברים חדשים מאתר של החברה
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים יש לי כרטיס כמו שלך (של אסוס אם זה משנה), וגם לי יש 7.2 אבל מתחת ל- VPU RECOVER אין לי אוברדרייב O_ס
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים BSOD - מסך המוות הכחול של ווינדוסארטיפקטים - הפרעות בתצוגה - נקודות שחורות או עיוותים שמראים שכרטיס המסך לא מסוגל לתפקד בOC
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר לא יודע אחי. לדעתי בהתחלה גם לי לא היתה אופציה הזאת, הכוונה היא, מתחת לVPU RECOVER כן הייה אוורדרייב, אבל הייה נעול. יש שם סימן של מנעול כזה ואתה צריך ללחוץ על זה ת'אמת, עד אתמול לא ידעתי שום דבר על הכרטיסים, OC וכאלה רק אחרי שקניתי את הכרטיס הזה אני מתחיל למוד דברים לאט לאט, רק לשדרג את הדריברים לקח לי יום שלום, זה ממש שגעון, זה לא כרטיס, זה פצצת אטום צריך ספק חזק יותר, צורך יותר חשמל, דורש שתי חיבורים לספק כוח ולא יודע מה עוד אגב איזה ספק כוח יש לך? נאלצת להחליף אותו? ומשהו כאן בדק את הנתונים שלי מ 3DMARK? ויודע מה זה אומר הדברים אלה שרשמתי בתחילת ההודעה?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2007 בשעה 15:48:03 תודה ל-APPEL על התגובהמוכל להתיחס גם לתוצאות 3DMARK?
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים יש לי ספק כוח של HEC של 300 וואט והוא סוחב את המערכת שלי יפה מאד.לא זוכר כמה התוצאה שלי היתה ב- 3DMARK..
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים ספק 650 של אנטק - אני לא מבין כל כך בתוצאות של הכטיס הזה - אני עברתי מ X1600PRO AGPל- 8800GTX כך שאין מה להשוות ב3DMARK
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים בעע אני רואה שזה כרטיס עם הרבה בעיות :s05: העיקר המליצו לי פה לקנות אותו.. :pissed:
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים א. הOC שלך הוא גם הOC שהכרטיס שלי הגיע אליו, ואני לא ראיתי שינוי משמעותי הנראה לעין (אולי 1-3 יותר FPS).ב. כדאי לך להוריד את הOC כי הכרטיס מאוד לא יציב ויקרוס לך במשחקים (ואצלי כנראה הכרטיס נדפק מהOC)ג. התוצאות של הבנצ'מארק שלך יחסית נמוכות, מה המפרט שלך?תסתכל על המפרט שלי מצד ימין, אני קיבלתי 4,850 בלי OC לכרטיס או למערכת (עם OC הגעת ל5,080).זה לא כרטיס עם הרבה בעיות.. הכרטיס פשוט לא אוהב OC
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים גם הכרטיס שלי ממש לא אוהב OC - כנראה מתחו אותו עד הסוף בNVIDIA - אבל יש דברים שטובים מספיק בלי לגעת בהם
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר מה זה המילה הזאת OC? אתה מתכוון ל-OVERDRIVE?למה הכוונה להוריד? מה להוריד בדיוק?אתה מתכוון ל-Graphics processor and graphics memory status?סליחה,פשוט המושגים אלה כמו OC, FPS חדשים בשביליאם אתה רוצה לראות מפרט שלי, הוא מופיע בלינק שצירפתי יחד אם התוצאות של 3DMARK יש שם:analysis, result details, configurationמה באצם עושה 3DMARK הזה? משווה בין המחשבים או שבודק את המחשב[br]פורסם בתאריך: 25.02.2007 בשעה 17:16:27ל- LIRAN3331אני לא חושב שיש בעיות, פשוט רק קניתי אותו ואני מוודא שהכרטיס תקין ועובד כמו שצריך לפני שאני משאיר אותו אצליפשוט יש הרבה דברים שצריך לדעת כיש לך את הכרטיס הזה[br]פורסם בתאריך: 25.02.2007 בשעה 17:19:18וגם רוצה לשאול, איך מתמודד הספק ליברטי שלך אם הכרטיס ובכלל? אני מתכוון לקנות אותו מחר
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים OC - OVERCLOCK - העלאת מהירות השעון של רכיבים על מנת לקבל ביצועים יותר טובים מהם מאשר תוכנןלהוריד - להפחית את מהירות השעוןFPS - Frames per Second - תמונות לשנייה שכרטיס המסך מחשב3DMARK הוא בעצם ערכת בדיקה ליכולות הגרפיות של המחשב שלך - באמצעות סקלה מספרית שמאפשרת להשוות בין מחשבים שוניםאני למשל מקבל ב 3DMARK 06 - 10990, במחשב הקודם קיבלתי 1900 פחות או יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.