פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחר אני עושה אבחון לבדוק אם יש לי ADD (אני רציתי, לא המלצה של הבצפר).זה באמת משנה מה הם יגידו? יש לזה משמעות כלשהי? ריטלין בכל מקרה אני לא אקח, ואני משש לא זקוק להערכת זמן במבחנים או הקלות כאלה.כדאי בכל זאת לעשות? יש לזה משמעות בתעודת הבגרות?תודה!
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים גם אם אין לך כלום בדרך כלל נותנים הקלות במבחנים.כמו דף נוסחאות מורחב במתמטיקה מחשבוןלמשל נתנו לי לכתוב חיבור קצר באנגלית ואני 5 יחידות ממוצע 90בקושי יש לי שגיאות כתיב,ונתנו לי פטור משגיאות כתיב.
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים זה מצויין, זה יכול רק לתרום לך.תחשוב על דבר כזה יכול להיות שיתנו לך מלא הקלות וזה רק יעזור לך במבחנים וכאלה.למה אתה מפחד לקחת רטלין?אני לוקח קבוע כל יום ותאמין לי זה עושה פלאים, אני יותר לא מפריע בשיעורים ופשוט לומד זה ממש תרופת פלא.
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר אם אתה לא צריך את זה, למה ביקשת את האבחון ואתה הולך לעשות?אני כן חושב שיש לי בעית קשב וריכוז, אבל אני לא חושב שההקלות האלה ישנו משהו.בכל מקרה, תודה למי שהגיב!
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים זה מצויין, זה יכול רק לתרום לך.תחשוב על דבר כזה יכול להיות שיתנו לך מלא הקלות וזה רק יעזור לך במבחנים וכאלה.למה אתה מפחד לקחת רטלין?אני לוקח קבוע כל יום ותאמין לי זה עושה פלאים, אני יותר לא מפריע בשיעורים ופשוט לומד זה ממש תרופת פלא.יש לי שני אחים.אחד בן 15 ואחד בן 13.שניהם שנים היו ילדים ממש מופרעים. עושים מלא בעיות ובלאגן.אבל בסך הכל הם ילדים טובים, וחכמים מאוד.מהיום שהם התחילו עם הריטלין שניהם נהיו תלמידים מצטיינים.אני לא אומר שזה מתאים לכל אחד.אבל בשביל זה בדיוק מאבחנים.לך לאבחון, לא בשביל ההקלות. בשביל עצמך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.