עבור לתוכן

הFPS אצלי תמיד אותו דבר במשחקים גם עם מוריד את ההגדרות וגם עם מעלה.

Featured Replies

פורסם

העובדה שמותקנות אצלך התוכנות Catalyst Control Center ו ATI Tray Tools ביחד היא מתכון לבעיות. דוגמא קטנה היא שביטלת AA דרך ה CCC (כלומר שמת על Application Controlled), ואם שכחת לעשות זאת גם דרך ה ATT אז מן הסתם עדיין תהיה כפייה של הגדרות AA.

זו דוגמא בסיסית, אבל ייתכנו התנגשויות נוספות בכל מני tweaks אחרים שאתה לא מודע אליהם.

אני ממליץ להסיר לגמרי את ה CCC. אין לה שום יתרון על פני ה ATT (שמכילה הרבה יותר פיצ'רים) והיא זוללת משאבים בצורה מגוכחת ולא הגיונית.

אחרי שהסרת את CCC תקבע את ההגדרות של Direct 3D שיהיו למינימום "איכות" ומקסימם "ביצועים".

אצלי הגדרות Direct3D הן כמו בתמונות המצורפות (אחת של טאב General השנייה של טאב Additional. )

להגדרות האלה אתה ניגש דרך Direct3D -> Settings (בתפריטים שקופצים בצד)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עד היום היה לי רק הATI TRAY TOOLS. אז זה ל קשור אחי .זה לא עוזר גבר.

פורסם

לא נראה לי שזה בגלל ספק

שאלתי קודם כאן לגבי ספק בפורום ספקים וכולם ממליצים על הספק הזה

בכל מקרה, תכנס שם, תרשום את הפירוט של המחשב שלך ותקציב וימליצו לך מה מתאים

פורסם
  • מחבר

תגיד אחי אתה בסדר? ברור שהספק שלי מספיק רק אמרתי אולי הספק שלי לא טוב.

פורסם

מה לגבי תוצאות ב 3DMARK? הן הגיוניות או נמוכות מדי?

פורסם
  • מחבר

הרצתי עכשיו את 06 .והורדתי את כל ההגדרות למהירות יותר מאיכות. והציון שקיבלתי זה 4846.

עכשיו לפי מה שאני זוכר שהרצתי לפני כמה זמן עם הגדרות גבוהות אז התוצאה ירדה ממש בטיפה משהו כמו 15 נקודות פחות. ולי נראה שאם אני שם על הגדרות

גבוהות אז התוצאה צריכה לרדת בהרבה יותר לא?

פורסם

זה תלוי אם באותן ההגדרות הגבוהות היתה גם כפייה של פילטרים כמו AA.

פורסם
  • מחבר

כן היה AA מופעל ולמרות זאת הציון ירד באיזה 15 נקודות רק.. עכשיו שקיבלתי 4846 אני לא צריך לקבל יותר? למפרט שלי או שזה בדיוק מה שאני צריך לקבל? אני מתקן מה שכתבתי כי עכשיו הרצתי שוב אבל על הגדרות איכות ועם AA על 4 והציון שקיבלתי 4061. אבל אני רוצה לומר שתכלס באיכות התמונה במשחקים נשארת בערך אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד בעיה שלא היית שכל דרייבר אחר שאני רוצה להתקין אז יש לי שגיאה תראו בתמונה. ואני מוציא את הדרייבר לפני שאני מתקין חדש.ורק את הדרייבר שאני משתמש עכשיו שזה 7.1 אני יכול להתקין אבל את השאר תמיד נותן לי שגיאה מה אני עושה?[ניסתי 7.2 ו6.10 ויש לי XP 64 והורדתי דרייברים מתאימים]

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים