עבור לתוכן

הFPS אצלי תמיד אותו דבר במשחקים גם עם מוריד את ההגדרות וגם עם מעלה.

Featured Replies

פורסם

בכל משחק זה ככה.המפרט שלי בצד. אני בכלל חושב שההגדרות הכרטיס מסך שלי תכלס לא עובדים כי אני עושה על איכות וזה ממש טיפה משנה לי במשחק ובכלל לא מוסיף כלום. וגם המשחק פיפא 07 הסרטונים מקרטים לי.והמשחק Reservoir Dogs לא זז לי חלק.וגם המשחק F.E.A.R לא זז הכי הכי חלק שאני ראיתי כאן אנשים עם הכרטיס 7600GT שהמשחק זז להם חלק חלק. החליפו לי לוח אם וזכרונות.אני רק שואל אולי זה הספק? [הספק שלי ברור שמספיק אבל אולי יש לו בעיה?]

עכשיו הFPS במשחק Reservoir Dogs עומד על 25 23 . ובמשחק F.E.A.R עומד על 40 ופתאום יורד ל20 25 זה משחק כזה למעלה למטה. ובפיפא במהלך המשחק זה עומד על 110 ומתי שיש סרטונים כמו שאני מבקיע גול אז זה יורד ל2 1 FPS. חח בכלל במשחק הזה פיפא צריך לטוס לי. אז אולי אתם יודעים ממה דבר כזה יכול לנבוע? כי כמו שאמרתי לוח אם וזכרונות החליפו לי.וגם כרטיס שמו לי חדש וראו שיש אותה בעיה אז החזירו את שלי.אז אמרתי רק הספק נשאר לי לנסות להחליף.

פורסם

הזכרונות שלך עובדים ב Dual-Channel ?

כי לפי המפרט הם לא .. אני לא מומחה גדול אבל זה יכול להיות הבעיה

פורסם
  • מחבר

אז ככה בהתחלה שקניתי את המחשב היה לי שני זכרונות כאלה TWINMOS DDR-II 667Mhz 512MB והיה אותה בעיה. ועכשיו יש לי גם דואל תראה לפי התמונה

[attachment deleted by admin]

פורסם

הדואל לא משנה, רזרביור דוגס דורש 512 מגה וזה מקרטע לו עם ג'יגה וחצי= זה לא הזיכרונות

פורסם
  • מחבר

??.?????????

פורסם

=)

כנס לדרייבר של כרטיס המסך.

יש מצב הוא מתוכנת ככה שהוא כופה מעל המשחקים:

גם אם אתה בוחר איכות הכי נמוכה בלי AA בלי כלום, ובדרייבר מכוון אחרת: נגיד 4AA ואיכות הכי גבוהה, אז ככה יהיה בכל משחק, איכות הכי גבוהה.

כנס לדרייבר כמו שאמרתי, ל-Control Center שלהם וחפש איפושהו שמה שזה יהיה Application Controlled .

חייב להיות , אל תגיד "אין".

קרה לי פעם, זה 100% זה.

פורסם

היו לו כבר המון נושאים על זה..

גם אחרי שהוא ביטל AA וAS ואיכות זה עדיין לא העלה FPS במשחק...

נראה שיש לו בעיות במשהו למרות שהוא בדק הכל חוץ מספק ולוח אם

פורסם
  • מחבר

אז ככה גם עם אני שם על הגדרות איכות.אני במשחק רואה אותו דבר תכלס זה לא מתבצע [זה כמו שאני משחק בלי AA מופעל למרות שהוא כן מופעל]. הנה 2 תמונות

פורסם

תעביר את כל הבארים שמאלה

פורסם
  • מחבר

הזזתי הכל שמאלה וזה לא עוזר. נגיד במשחק Reservoir Dogs יש ציון 25 ומתי שאני יורה זה יורד ל19 17 9.והמשחק מקרטע .אפילו הורדתי רזולוציה וזה לא משנה .ככה זה בכל משחק הFPS נשאר אותו דבר. ואמרתי שהחלפתי גם לוח אם.רק ספק נשאר או ארדיסק שאני בכלל לא יודע אם זה קשור.

פורסם

הזזתי הכל שמאלה וזה לא עוזר. נגיד במשחק Reservoir Dogs יש ציון 25 ומתי שאני יורה זה יורד ל19 17 9.והמשחק מקרטע .אפילו הורדתי רזולוציה וזה לא משנה .ככה זה בכל משחק הFPS נשאר אותו דבר. ואמרתי שהחלפתי גם לוח אם.רק ספק נשאר או ארדיסק שאני בכלל לא יודע אם זה קשור.

החלפת לוח אם ולא פירמטת?

יש סיכוי ממשששש קטן שזה הבעיה.. אני חוזר ממשששששש קטן - היו כמה אי תאימויות אחרי החלפת לוח אם לפי כמה דיווחים..

אני עדיין אומר 90% זה בדרייבר.

אתה בטוח ששמת את זהעל Application Controlled ?

פורסם
  • מחבר

כן פירמטתי. אם אתה אומר שזה דרייבר אז ניסיתי כמה 1של הדיסק שבא עם הכרטיס 2. 6.10 6.11 6.12 ועכשיו משתמש ב7.1 ואיפה זה נמצא

הApplication Controlled ? ב2 תמונות ששלחתי זה נמצא שם? יש לי גם את התוכנה ATI TRAY TOOLS ששם אני רואה את זה הנה תמונה וזה גם לא עוזר. אני אומר לכם יש לי בעיה רצינית ביותר יש לי את המחשב חודשיים ועדיין לא הצלחתי לעלות על הבעיה

פורסם

תיכנס לדריוורים

ותסמן את הריבוע ליד let the application decided (בכולם)

זה אמור לסדר את הבעיות בfps

וגם בתמונה האחרונה שלך רואים שהdriver קבוע על aa:4 מה שגורם לfps להיות נמוך ולא יציב

פורסם
  • מחבר

בתמונה רואים ככה כי אני עשיתי ככה. גם אם אני שם על הגדרות של איכות המשחקים צריכים לזוז לי חלק יש לי כרטיס שצריך להריץ אותם. עשיתי מה שאמרת וזה גם לא עוזר.וגם אחי אם זה היה עוזר מה אני ישחק עם איכות על הפנים? ודרך אגב גם אם אני שם על הכי איכות בדרייוור וגם במשחק תמיד יהיו לי מין חספוסים כאלה שחסר AA וזה בכל משחק. אולי לכל מי שיש את הכרטיס שלי יש לו ככה? לא יודע מה כבר יכול לעשות לי את זה.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים זה יכול להיות הספק לא טוב?ואז הוא לא נותן מתח מספיק לכרטיס? זה מה שנשאר לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים