עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל-Sennheiser CX300

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם;

לאחר התלבטות מיגעת החלטתי לבסוף לקנות את האוזניות הנ"ל, ביחוד מאחר ואחותי נסעה לחו"ל ועברה בדיוטי פרי.......למרבה הצער, אזל המלאי, ומאחר שהשעה היתה 4 לפנות בוקר, היא פשוט עזבה את הרכישה; ברגע זה היא בברצלונה, ואני שוקל לבקש ממנה לרכוש את האוזניות בנמל התעופה שלהם, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: היכן אפשר לברר האם הדגם נמצא אצלם? (איזשהוא אתר אינטרנט שלהם) ובמידה והאוזניות לא יהיו, על איזה תחליף אתם ממליצים (אוזניות בתוך האוזן)?

-רון

פורסם

חבר שלי קנה את האוזניות בספרד במחיר של 30 אירו, לא רחוק מהמחיר בארץ.

לדעתי, קנה אותן בארץ ב- 210 (או משהו כזה) ותחסוך כאב ראש.

פורסם
  • מחבר

^ זה סביבות 150 שקל, זה כמעט 100 ש"ח יותר זול מבארץ......אני ישקול את זה, אבל תודה; בכל מקרה, אתה אומר שיש אותם בדיוטי בספרד, נכון?

פורסם

189 ש"ח בארץ:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=401055

תעשה את השיקול לבד. אם אתה מעדיף להוסיף 40 ש"ח בשביל אחריות, לך על זה.

פורסם

אני בכלל אומר אל תקנה cx300 בכלל :silly: סתם אוזניה קקה,אין לי מושג ממה מתלהבים,בגלל שזה אוטם מרעש?

לא נשמעת טוב,לא נוחה,ויש לה רעשים מקרופונים.

פורסם

כן באמת חבל , תוסיף עוד כמה מאות שקלים (350-850) ותהיה לך אחלה אוזניה. ::)

נו באמת , אין מה לרשום תגובות לא לעניין , אלא אם כן אתה הוא זה שמממן אותו.

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא יודע, זה לא שאין לי את הסכום, פשוט אני לא יודע איזו אוזניה לקנות במקום.

בנוגע למחיר; מישהו כבר קנה בחנות הזולה ביותר בזאפ? זה נראה קצת לא הגיוני שאוזניות שמחירן הוא בערך 245 ש"ח ימכרו ב-190.

פורסם

יש חנות אמינה מאוד שם שמוכרת ב209.

ואם אין לך בעיות של תקציב - אז אולי ציין מהו , ברור לך שהאוזניות הכי טובות לא עולות 200 ש"ח ? וגם אולי תגיד למה אתה מצפה מאוזניה ומה אתה שומע בה ועם איזה ציוד. קל מאוד לשפוך כסף מיותר.

פורסם

מה האוזניות הכי טובות שאפשר לקבל בסכום של עד 250 שח (בסגנון ש Sennheiser CX300 )

פורסם

כן באמת חבל , תוסיף עוד כמה מאות שקלים (350-850) ותהיה לך אחלה אוזניה. ::)

נו באמת , אין מה לרשום תגובות לא לעניין , אלא אם כן אתה הוא זה שמממן אותו.

קרח2000 יא אבורקולקר מגניב ;-),לא זכור לי שאמרתי לאובר להגדיל את התקציב,אני חושב שיש אוזניות עדיפות להרבה מצבים מה-cx300 באותו טווח מחירים.

ובהתחשב בעובדה שלאובר יש כבר hd 201 ,יש לי הרגשה שה-cx 300 לא ירגישו לו כמו שדרוג בכלל,אולי בכלל עדיף לקנות מגבר נייד.

הסיבה שכתבתי את הדעה שלי על האוזניה הנ"ל מכיון שהיה לי אותם איזה חצי שנה ,השתמשתי בהם רק בנסיעות באוטובוסים ,והאמת הייתי מאוכזב מהם.(בסוף נתתי אותם לחבר ,וגם הוא לא מת עליהם)

ולגבי אוזניות סגורות,ניידות ב250 שקל הייתי אומר akg 26p או עם האטימות לא חשובה px -100 .

פורסם

כן המלצה נחמדה - רק שים לב מה הוא מפורשות ביקש (שורה אחרונה של הבקשה).

אוזניות לפעמים זה לא רק איכות, יש צרכים אחרים. לכן אנו מעדיפים בתוך ת"א קטנוע מיסכן ולא אמריקאית מגניבה ולמעשה זה עדיף אפילו על סמארט ;) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים