עבור לתוכן

vista:בעיה עם קובץ הבוט:BOOTMGR

Featured Replies

פורסם

כאשר המחשב עולה ללא דיסק ההתנה של וויסטה הוא אומר לי שיסר לי קובץ שניקרא:BOOTMGR וכל שביכולתי לעשות הוא ריסט...

אבל כשדיסק ההתקנה בכונן הוא עולה יפה מאוד.

מישהוא יודע מה הסיבה לכך

או מה עלי לעשות בכדי לתקן זאת

פורסם

אני לא יודע למה התופעה מתרחשת. לא צינתה ממתי הבעיה או מה שונה לאחרונה במערכת.

תכך בחשבון שזהו יכול להיות וירוס - ישנם כאלה שדופקים את ה Master Boot Record.

דבר ראשון אני ממליץ לבדוק יורוסים/תולעים ולאחר מכן להשתמש בתוכנה בשם Active@ Partition Recovery. וזאת לאחר שלא הצלחתה לשחזר את המערכת למצבה בקודם ע"י F8 , כניסה למצב בטוח והפעלה מחדש או F8 ובחירה ב lest good configoration [לא נראה לי שיעזור אבל שווה לבדוק].

בכול מקרה התוכנה Active@ Partition Recovery היא תוכנה בת-זו...ה לשחזור נתונים (יש אותה גם בגרסת נסיון אך אינני בטוח כי פעולה זאת פעילה בה). תבחר את הפרטישן/כונן שממנו המערכת עולה וב TOOLS תבחר fix mbr.

בכול מקרא אני ממליץ שתגבה את הכונן לפני שאתה עושה צעדים דרסתיים - יש בתוכנה אפשרות ליצור image לכול הכונן (גם למקום ה"רק" קבצים שכוור מחקתה או פרטישנים שכוור לא קיימים).

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

זה מהפעם הראשונה שאני מתקין אותו

פורסם

מה שזה בעצם אומר זה שההתקנה לא הסתימה/נכשלה.

יכול להיות שזוהי גרסה דפוקה או שהכונן לא מפורמט כראוי (ישנם הרבה סוגים של פורמט לדוגמה : אם פירמטה את הכונן דרך היונדוס הוא מפרמט את הכונן בתור דינמיק ולא ביסיק ולכן הכונן אינו "מוכן".

במידה ואין לך נתונים (או לחילופין יש לך גיבוי) אני ממליץ שתפרמט את הכונן (רצוי low level format) ותתקין מחדש. אם יש לך גירסה שונה של המערכת זאת גם אפשרות. (יכול להיות שהגרסה עצמה נגועה ביורוס או שאינה מתאימה לפלטפורמה).

אבל קודם תנסה את התוכנה (או שלא - מה שיותר פשוט לך)

תבלה

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה

פורסם

תנסה להכנס דרך המעתפת (dos) ותעתיק את קבצי ה system (לא ב copy) ע"י שימש בפקודה בשם sys :

sys [כונן המקור שממנו המחשב עולה] וכונן היעד

sys d: c:

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לפרט יותר בקשר לפעולות האלה בדוס כי אני לא מבין בזה כל כך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים