פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים שלום אני מקווה שאני היסטרי סתם, אבל פתאום מופיעה לי תקלה שאחת מהכוננים שלי נעלם (יש לי מערך רייד 0 של 250 ג'יגה בייט כל אחד) ופשוט אין לי את הכונן הזה ב-my computer !!! ויש לי שם את כל עולמי בערך...... הוא מראה לי אייקון תקלה למטה בצד ימין בצבע צהוב אדום... פליז, איך אפשר להציל את זה? מיליון תודות למושיעים
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים לגבות לגבות לגבותמה עם הגדרת הRAID ? איך הוא מוגדר ? האם הBIOS מזהה את הדיסקים ?
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים קודם כל תכנס לניהול דיסקים (קליק ימיני על המחשב שלי- MANAGE ) ותבדוק שם אם אתה יכול לסדר את הבעיה משם (אם הוא לא מזהה אותו שם אזלך לתוכנה שעשית את הרייד איתה ותבדוק אם יש שם פקודת FIX RAID ) בהצלחה.
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים האם מערך ה raid הוא ב windows?לא נראה לי שאתה אמור לראות אותו. האם ראית אותו קודם לכן?
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים בוינדוס רואים מערך RIAD בתור כונן אחד. אם היה "נעלם" כונן - לא היית רואה את המערך (במיוחד אם מערכת ההפעלה מותקנת עליו - המחשב לא היה עולה). יכול להיות שעשית מערך RIAD וחילקת אותו לוגית לשני כוננים. אנא פרט את תצורת הדיסקים שיש לך. ניהול הדיסקיםשהוזכר למעלה יכול לעזור לך לספק לנו מידע.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים זה מה שבאתי להגידבכל תצורות הרייד (חוץ מ 10 ו0+1) המחשב רואה רק דיסק אחדכלומר הוא מציג רק כונן אחד בMY PCעשית רייד 0 נכון?אם באמת היתה תקלה ברייד 0 לא היית יכול להעלות ווינדוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.