פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים טוב בעיקרון אני צריך המלצות לשמות וסדר של השירים הכי טובים שלהם בלי לינקים וכו כדי לא לעבור על חוקי הפורום בישביל להבין תטעם שלי בIron אחד מהשירים האהובים שלי זה Phantom Of The Opera אני פשוט לא זוכר שמות של הרבה שירים ואני רוצה להכין לעצמי תקליט טוב מהשירים שלהם
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים Fear of the dark2minutes to midnightrun to the hillstrooperwasted yearsnumber of the beastflight of icarusאלו החביבים עליי מבית הבתולה
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים Run to the hillsCan I play with madnessthe evil that men doheaven can waitWasted yearsHoly Smokeיש יותר מדי שירים לדיסק אחד.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים The Trooper 2 Minutes to Midnight JourneymanBe Quick or be Dead Fear of the Dark
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים *דה ז'ה ווא (או איך שלא כותבים את זה ) שיר חזק ! נזכרתי מהתראד של sagi *alexander the great *aces high *the prisoner
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים Flash of the bladeFear of the darkRun to the hillsThe evil that men doHeaven can waitWasted yearsHoly SmokeThe number of the beast2 Minutes to midnight
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים Alexander the GreatNumber of the BeastKillersEvil That Men DoBring Your Daughter to the SlaughterFear of the DarkPowerslaveNo More LiesThe TrooperLord of Light
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אני אוהב את איירון הרבה יותר בהופעות....ולכן אני ימליץ מאוד על שירים מLIVE AFTER DEATH , A REAL LIVE DEAD ONE ו ROCK IN RIO, במיוחד the clansman שנשמע פשוט מטורף ביחד עם כל הקהל.....ועוד שיר חשוב שלא הזכירו rime of the ancient mariner שיר מדהים....מבוצע גם ב LIVE AFTER FEATH
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר קודם כל תודה לכולם בינתים אבל לא כל כך הבנתם אני רוצה15-20 שירים אחד אחרי השני בסדר טוב לא רק קצת שירים וזה לא לדיסק אלה לMP3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.