עבור לתוכן

המעבד הכי טוב?

Featured Replies

פורסם

היי לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש והאם כדאי לי לקנות את המעבד Intel Pentium 4 3.06 או מעבד פשוט של AMD אני רוצה משהו שיחזיק לי להרבה זמן, מה כדאי לי? (כסף לא כזה עקרוני) בתודה מראש! :)

פורסם

אין שום סיבה לקנות את ה-3.06. זה יהיה בזבוז אדיר. אפשר "להסתפק" ב-AXP2400+ או בפנטיום 4 מקביל (עם עדיפות לאטלון).

פורסם

אם אתה רוצה משהוא טוב וביצועים כך AMD יותר טוב.!!!!!!!1

AMD RULLEZ!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

P4 3.06 = 4900nis

P4 2.4/533 + 2x512MB PC3200 samsung + i7205 board = 4700nis

מה אתה חושב ???

זה ברור לחלוטין שצריך להיות מטורף עם תעודות כדי לקנות את ה 3.06 היום.

פורסם

AMD AXP 2700+ ;D

כמעט משתווה לביצועים של ה Intel Pentium 4 3.06

שעולה כמעט 4000 שקל

וה AMD AXP 2700+ עולה 2200 בערך

פורסם
  • מחבר

האם יחזיקו לי להרבה זמן המעבדים האחרים כי אני לא רוצה לקנות שוב מעבד בעוד ככה שנה

פורסם

אתה יכול לקנות אחלה רכיבים במחיר של ה3.06! תשמור את הכסף ואם זה לא בעיה פשוט תשדרג כל חצי שנה. בסופו של דבר יצא לך יותר טוב!

פורסם
  • מחבר

למעבד החדש של INTEL יש דבר שנקרא HT Hyper Trending או משהו כזה, זה לא אמור לעלות את הביצועים והיצביות של המחשב?

פורסם

אני מצטרף למה שכתב אמירם ... אם כי אולי הייתי קונה 1.8 ומאוורר טוב ... נגיד של אנטק בשביל הכיף של אובר קלוק טוב ... ל 2.4 ?:)

ואת ה 400 ש"ח +- שאני חוסך שומר לעוד חצי שנה בערך ואז קונה 3.06 או יותר ... :)

על אותו הלוח והזכרונות כמובן ...

פורסם

האם יחזיקו לי להרבה זמן המעבדים האחרים כי אני לא רוצה לקנות שוב מעבד בעוד ככה שנה

בא נסתכל שנה אחורה.

מעבד פנטיום 4 1.6GHZ עלה בסביבות ה 1000 ש"ח, מעבד 1.8GHZ עלה 2000 ש"ח.

אתה חושב שהיום (או גם אז למען האמת) קיים הבדל בביצועים או בערך המכירה שלהם שהיה מצדיק לשלם פי 2?

עכשיו תקח את ה P4 2.4 ואת ה 3.06, הרי שהמחיר של ה 3.06 הוא פי 3.8 והביצועים (אפילו אם נניח ש HT מוסיף 20% - וזה לא נכון) הם רק פי 1.5.

אין שום דרך בעולם להצדיק את המחיר הזה.

בא נקח אפשרות שניה:

AMD AthlonXP2400+ + Asus A7N8X dlx + 2x256MB PC3200 Samsung + radeon9700 = 5000nis

אתה לא רואה פה אבסורד?

פורסם
  • מחבר

טוב אז ממה שהבנתי זה שממש לא שווה לקנות את ה3.06 ולקנות AMD כי הם יותר טובים ויותר אמינים נכון?

פורסם

לא, כי הם יותר משתלמים.

פורסם

אם אתה קנה נניח XP1800 או אפילו 2000 אז אין לאינטל שום דבר שיתחרה במחיר.

אם אתה הולך לכוון ה 2400 אז המחירים די שווים ואז זה ענין של טעם אישי, הרבה פה יגידו ש AMD יותר מהיר אבל אני די נייטרלי בדעה שלי (לאחר שהשתמשתי בשניהם).

פורסם

אין שום הבדל של מהירות כאן.

בעין בלתי מזויינת לא ירגישו כלום.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם אני אקח את ה2.4 של INTEL תודה על העזרה! ;D ;D ;):);)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים