פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים ככה זה המעבדים האלה... מה אתה רוצה שיהיה 30 מעלות? תגיד תודה שאין לך PENTIUM Dהיית מקבל איזה 60 מעלות במצב נורמלימה הקשר, יש לי עכשיו 37 מעלות במנוחה, יש לו 50, נשמע לך הגיוני?גם לי יש קירור סטוק.
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מה הקשר, יש לי עכשיו 37 מעלות במנוחה, יש לו 50, נשמע לך הגיוני?גם לי יש קירור סטוק.אני בספק גדול מאד עם המעבד שלך עובד על 37 מעלותאו שהחישן מזייף או שהתוכנה שאתה בודק איתה מזיפת
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים אני בספק גדול מאד עם המעבד שלך עובד על 37 מעלותאו שהחישן מזייף או שהתוכנה שאתה בודק איתה מזיפתלא חבל על הוויכוח הסתמי?אם לא תאמין לSMART GUARDIAN, תאמין לCORE TEMP, ואם עדיין קטנה אמונתך, אני מוכן לצלם לך מהביוס.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים תראה ,לא חשבתי שאתה משקר לי זה פשוט שטמפרטורה כזאת לא ניראת לי הגיוניתיכול להיות שהחישן שלך מזייף קצת ,זה דבר די נפוץ
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים אני בספק גדול מאד עם המעבד שלך עובד על 37 מעלותאו שהחישן מזייף או שהתוכנה שאתה בודק איתה מזיפתפשוט לא נכון מה שאתה מדבר הקונרו שלי שעבד בתדר 1.86 הטמפ הממוצעת היתה 28 מעלות עם קרור סטוק היום בתדר 2.275 הטמפ המומצעת 38 מעלות 50 זה טמפ שלא מקובלת ב 6300 נקודה. אם אתה לא מאמין תשאל בפורום אוברקלוק ותיווכח
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים תראה ,לא חשבתי שאתה משקר לי זה פשוט שטמפרטורה כזאת לא ניראת לי הגיוניתיכול להיות שהחישן שלך מזייף קצת ,זה דבר די נפוץלא מדובר בדיודה, CORE TEMP קוראת מהליבה, הסיכוי שהיא מזייפת טמפ' קלוש.
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים לא נכון! זה תלוי בלוח האם. כל לוח וקריאת הטמפ שלו.אני בדקתי עם EVEREST ועם עוד 1000 תוכנות וכל אחת אמרה משהו אחר.עם התוכנת ניטור של אינטל זו שהגיע עם הלוח, זה מראה לי 38 מעלות בסטוק. ועם INTEL TAT זה מראה 48. אין לדעת. כמובן שהטמפ ירדה בכ5 עד 8 מעלות כאשר החלפתי את המשחה המקורית ב MX.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים אולי אתם צודקים אולי לא לי בכל אופן זה לא נישמע הגיוני שהמעבד עובד על פחות ה40 מעלותבקירור אויר ובטח לא ב 28 אני אבדוק באמת ואשאל וניראה מה אנשים חושבים אני בזמנו זוכר שהרבה אנשים דיווחו על טמפרטורות נמוכות כמוכם והמסקנה היתה שהחישניםשעל הלוח מזיפיים
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים לא חבל על הוויכוח הסתמי?אם לא תאמין לSMART GUARDIAN, תאמין לCORE TEMP, ואם עדיין קטנה אמונתך, אני מוכן לצלם לך מהביוס.א. מה המעלות ב TAT ?ב. אצלי ליפני ה OC המנוחה היתה על 44 מעלות.. לכן לפי דעתי 50 זה טיפה חמים אבל לא לגמרי לא אפשרי אם מארז ג'נרי דחוס למשל..ועכשיו דיי לדבר טמפ' במנוחה.. שיפעיל את האפשרות הזו שמקבילה לC&Q של AMD..פרסמו תוצאות במאמץ זה מה שחשוב.
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר החום הגבוה עצמו לא מדאיג אותימדאיג אותי הקרבה לטמפרטורת מקסימום שעד כמה שידוע לי היא 60 (ותקנו אותי אם אני טועה, ואני מקווה שאני טועה)אם הטמפרטורה המקסימלית הייתה 90 אז לא היה אכפת לי שהמעבד היה 50 מעלות...
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים זה חם מאודאצלי כשהיה על 1.83cpu 26-28core0/1 35על 2.8 24/7cpu 31-33core 0/1 40-43קרור סטוק יותר חם אבל בלי OC כאלה טמפ ?לא נראה לי תקיןשינית מתחים בביוס ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.