פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים שמתי לב שבשבוע האחרון אני שותה בירה כמו מטורף(בערך פחית ליום) ורציתי לדעת אם גם אצלכם זה ככה.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים פחית בירה? גועל נפש... זה נורא כמו לאכול פחית (בעצם, זה פשוט לשתות אותה!)אישית אני שותה לא יותר מפעם-פעמיים בשבוע, כשאני יוצא לעיר (בדר"כ שישי/שבת בערב)לשתות בירה בבית סתם זה אחלה של דרך להתמכרות (בערך כמו אנשים שמעשנים נרגילה לבד וכד')
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים יש שבוע ויש שבוע, לפעמים כל השבוע אני לא שותה בירה ולפעמים יוצא שאני שותה כל יום בירה דרך אגב, איזה בירה אתם הכי אוהבים?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים זה כבר סקר קצת יותר טוב...הבירה האהובה עליי זה סטלהכשאין אני בדר"כ מזמין קורונה/היינקין, עם עדיפות לקורונה
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים בדרך כלל זה פעמיים בשבוע (בסופ"ש מהצבא)השבוע הייתה רגילה אז יצא לי כל יוםבקשר לסוגים אז אם כהה אז גינס ואם בהירה אז ווינשטייפן (לפי דעתי הבירה הכי טעימה)
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר שמתי לב שהרבה פה מציינים את סוגי הבירה אז פתחתי גם סקר על סוגי בירות פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240880.new#new
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.