עבור לתוכן

איפה הקאץ'? (הצעת מחיר מ-Ivory לעומת iqpc)

Featured Replies

פורסם

אז ככה,

השוויתי שני מפרטים דומים מאוד - האחד של Ivory והשני של iqpc (הזולים ביותר שאני מכיר, אחרי אייבורי).

Ivory:

2775357.png

iqpc:

7444547.png

כפי שאתם רואים, יצרתי ב-iqpc מפרט דומה ככל שיכולתי לזה של Ivory, כדי להשוות מחירים.

ההבדלים בין המפרטים הם:

* לא ידוע מהו המארז+ספק של Ivory ןלכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc.

* לא ידוע מיהו יצרן הזיכרון ב-Ivory ולכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc (בקוגרויית 1024MB, 667MHZ כמובן). אגב, מישהו יודע למה הכוונה ב-DUAL בפרסום של Ivory? אם הכוונה לשני סטיקים, אז המצב נוטה עוד יותר לטובתם...

*לגבי HD, בחרתי ב-iqpc של samsung (הזול ביותר).

ההפרש במחיר, כפי שאתם רואים, הוא כ-560 ש"ח - 1830 ש"ח ב-Ivory לעומת 2393 ש"ח ב-iqpc.

כלומר ההצעה של iqpc יקרה ב-30% (!) מזו של Ivory, וזה עוד לפני העכבר+מקלדת+רמקולים+אינטרנט ל-3 חודשים שנותנים ב-Ivory, הטבה שמסתכמת ודאי ב-150 ש"ח לפחות, אבל החלטתי לא להתעלם ממנה (אני משער שהעכבר+מקלדת+רמקולים מאיכות ז').

אני ממש לא רוצה לקנות מ-Ivory לאור מה ששמעתי עליהם, ובכל זאת - האם מישהו יכול להסביר את פער המחירים הגדול כל-כך? אינני חושב שהמארז לבדו יכול להצדיק זאת).

אולי בכלל כדאי לקנות רכיבים מ-Ivory (הרי עליהם יש אחריות של היבואן ממילא, לא?), ולהרכיב לבד או אפילו לשלם למקום "מהוגן" 100-200 ש"ח כדי שירכיב?

תודה!

פורסם

הקאץ'? שבאייבורי תקבל חלקים אחרים ממה שביקשת ואולי גם יד שניה

פורסם

וגם באיבורי לא כתוב שזה זכרונות של קינגסטון...

הייתי משלם קצת יותר ולא קונה מאייברוי בגלל השירות החלקים מעפנים שלהם....

פורסם

הקאץ'? שבאייבורי תקבל חלקים אחרים ממה שביקשת ואולי גם יד שניה

זה לא נכון להגיד

יותר מכך...כל בנאדם שקצת מבין במחשבים יוכל לבדוק אם קיבל את החלקים שביקש ואם הם מקוריים

מצד שני אפשר להצדיק את ההפרש בכך ש:

הספק והמארז ג'נרים (אם כי גם בהצעה שהניה הם ג'נרים)

הזיכרון ג'נרי משהו ceon

השירות מסריח

פורסם

מאיפה לקחת את זה?האם קיבלת רכיבים יד שניה מאיבורי?אני לא חסיד גדול שלהם אך קניתי שם כמה פעמים ולא שמתי לב ל"תופעה" כזאת.בכל מקרה כשהרשתות הזולות (גם KSP למשל) עושות פרסומת לממחשב שלם בד"כ נותנים הנחה משמעותית מאשר בהרכבת המפרט הנ"ל בעצמך מחלקים.רק בד"כ כל המרכיבים של המפרט הם סוג ז ולכן הם גם משתדלים שלא לתת דגמים.לדעתי זה מתאים רק למי שתקציבו מוגבל ביותר.

פורסם

נכון שאפשר לבדוק אבל אם זה יד שניה תוכל לדעת? לא ניראה לי...

חוץ מזה למי יש כח לריב איתם על כאלה שטויות ואחרי זה גם להדפק עם אחריות וכאלה

פורסם
  • מחבר

ממש לא חשבתי לקנות מ-Ivory, כי קראתי ביקורות שליליות רבות עליהם, אבל בכל זאת סיקרן אותי לדעת אם הם באמת עד כדי-כך זולים. הייתי משוכנע שהתשובה לכך תהיה שלילית - ושההצעות שלהם זולות פשוט כי הם "דוחפים" מפרטים עלובים עם "כותרות מפוצצות" למי שלא מבין כלום. בגלל זה הופתעתי שגם כאשר משווים מפרטים דומים מאוד - הפרש המחירים ניכר מאוד (30% לא הולכים ברגל!).

האם למישהו יש ניסיון ברכישת רכיבים מהם? אני משער שכאשר רוכשים רכיבים - אם הם מאפשרים זאת - קשה יהיה לתת לך רכיב משומש/אחר, פשוט תדרוש רכיבים באריזתם המקורית.

פורסם

ולמה בדיוק הם לא נותנים דגמים כי לרוב זה חלקים גנרים, יצרנים שאף אחד לא מכיר...

ולכן זה כל כך זול...

פורסם
  • מחבר

ולמה בדיוק הם לא נותנים דגמים כי לרוב זה חלקים גנרים, יצרנים שאף אחד לא מכיר...

ולכן זה כל כך זול...

שים לב שהם לא נתנו דגמים רק במארז ובזכרונות, ולכן נלקחה שם הנחה מחמירה ובחרתי בזולים ביותר (קשה לי להאמין שאפשר למצוא 1GB של RAM 667MHZ בפחות מ-300 ש"ח, יצרן עלום ככל שיהיה...).

פורסם

בקניית מחשב מהם תוכל לבקש שירכיבו את המחשב מולך ככה שתוכל לראות שכל החלקים חדשים.

עכשיו, הזיכרונות במפרטים שלהם ג'נריים וכמובן גם המארז/ספק. הצורבים הם מהפשוטים ביותר (ואל תתפלו אם פתאום זה יהיה X16 או לא החברה שביקשתם :)) ומכיוון שהם גם קמעוניים (מוכרים בכמויות גדולות) הם גם קונים את החלקים במעט יותר זול. זה בערך כל ההפרש, בתוספת ההנחה על קניית מחשב מורכב.

פורסם
  • מחבר

בקניית מחשב מהם תוכל לבקש שירכיבו את המחשב מולך ככה שתוכל לראות שכל החלקים חדשים.

עכשיו, הזיכרונות במפרטים שלהם ג'נריים וכמובן גם המארז/ספק. הצורבים הם מהפשוטים ביותר (ואל תתפלו אם פתאום זה יהיה X16 או לא החברה שביקשתם :)) ומכיוון שהם גם קמעוניים (מוכרים בכמויות גדולות) הם גם קונים את החלקים במעט יותר זול. זה בערך כל ההפרש, בתוספת ההנחה על קניית מחשב מורכב.

אני מבין שיש לך ניסיון חיובי איתם? איזה מהסניפים אתה מכיר?

פורסם

באשדוד יש סניף נחמד.בינתיים אף אכזבה.

פורסם

quote author=karajii link=topic=240787.msg2119103#msg2119103 date=1172234851]

אני מבין שיש לך ניסיון חיובי איתם? איזה מהסניפים אתה מכיר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים