פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים הייתי מנוי בסלקום. ועברתי לאחרונה לאורנג'. עכשיו לפלאפון בסלקום נשארו מס' חודשים לתשלום. הפלאפון הוא 6100 והעלות החודשית היא 30 שקל אל התשלום וזהו. אחרי שעברתי לאורנג' ביטלתי אצל סלקום את השיחות היוצאות sms וכל המשתמע מכך ב6100. פתאום השבוע אני מקבל חיוב חודשי. חשבתי ששוב זה 30 שקל. עכשיו אני פותח את המעטפה וחשכו עיניי. 165 שקל!!! חיוב חודשי... מישהו יכול להסביר איך זה יכול להיות?? כדאי לתבוע אותם על דבר כזה??
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר אז זהו התקשרתי אליהם עכשיו למרות שהם לא עובדים. דיברתי עם נציג שלהם והוא אומר ששלחתי הודעות sms עכשיו הפלאפון בארון מושבת כבר 3 חודשים, איך אני יכול לשלוח sms כשאין לי שיחות יוצאות ובטח 90 שקל מה שאומר 500 sms לפחות אם לא יותר...פשוט לא מובן.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים טעות אף אחד לצדיק..תפנה ביום ראשון לנציג שירות או מוקד שירות ותסדר את העניין...וזה שעברת לאורנג אומר עכשיו שאורנג לא טועים..
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים לא טעות, רוב הסיכויים שהחבילה שלך היא X שקל אם אתה מגיע לY דקות של זמן אוויר בחודש.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים יכול להיות הרבה אופציות תתקשר ותברר יכול להיות ששיכפלו לך תמספר תתקשר לנציג ביום ראשון ותברר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.