פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים שלום לכולםיש לי מעבד של אינטל פנטיום D 3.0 830עליו יש קירור אויר של זלמן Zalman CNPS9700 LED 110mm Fan Cooler רציתי לדעת אם זה הגיוני שהטמפרטורה של המעבד ללא מאמץ היא 45-47 מעלות בחורף?!?בקיץ הייתי מגיע ליותר מזה 56-59 ושוב זה ללא מאמץ!!אני יודע שהמעבדים בסדרה הזאת מתחממים מהר ויכולים לעבוד ולהגיע לטמפרטורות גבוהותאבל רציתי לשמוע אולי ממישהו שיש לו מעבד כזה וגם מאנשים שקצת מבינים בנושא האם זה הגיוני
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים משהו בהחלט לא הגיוני פה.תנסה לבדוק עם CORETEMP או EVEREST ולראות אם משהו השתנה..תנסה לרענן משחטה טרמית,ועל הדרך תוודא שיש מגע מלא בין המעבד לגוף הקירור
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים בדוק בeverest ובביוס. מעבדי הפנטיום אינם תומכים ב-Coretemp.כמה הזמן לא נגעו בקירור? ייתכן וצריך לנקות אותו מאבק, או לחבר אותו בצורה טובה יותר(הגיוני יותר שהאבק הוא הגורם לבעייה).
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר את הקירור אויר התקנתי שבוע שעבר וניקיתי את כל האבק לפני וגם שמתי משחה טרמית שהגיע עם הזלמן וחיזקתי אותו טובלפני הקירור הזה היה לי קירור מים של טרמלטק (big water) שממש לא עשה את העבודה כמו שצריך ושהחלפתי ביניהם היה הבדל אולי של מעלה אחת בין הקירור מים לקירור אוירמיותר לציין שיש לחבר שלי את אותו קירור אויר עם מעבד e6300 ואצלו המעבד על 23 מעלותהטמפרטורות מEVEREST
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אתה לא באוברקלוק נכון?תמיד יש סיכוי שעשית משהו לא טוב, אך עושה רושם שזה לא המצב אצלך. אני סבור ש:א. נפלת על מעבד אקסטרא חם. ייתכן וlapping לIHS יעשה פלאים במקרה שלך(במידה וקיים שקע קל ב-IHS). מצד שני, זאת פעולה שגוררת ביטול אחריות המעבד.ב. חיישן מזייף
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר לא אני לא באוברקלוקאז מה אתה מציע לי לעשות?ודרך אגב סליחה על הבורות אבל מה זה LAPPING?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים תבדוק בביוס,אני תמיד חשבתי שהטמפרטוה הייתה 30 לפי אורסט אבל בסוף ה cpu היה ב aux והפוך.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר בדקתי כרגע בביוס והטמפרטורה בדיוק כמו באוורסט אני כבר אובד עצות זה לא הגיוני שהטמפרטורה של המעבד כזאת גבוהה
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר הורדתי את הקובץ ביוס המעודכן אבל יש פה איזה מדריך שמסביר איך עושים את זה?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים הורדתי את הקובץ ביוס המעודכן אבל יש פה איזה מדריך שמסביר איך עושים את זה?תעבוד לפי המדריך העדכני שבאתר של הלוח-אם שלך ולא לפי שום דבר אחר !!!!!!!!!!!1111 oneone
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר אוקי עשיתי עדכון לביוס דרך המדריך באתר של אסוסועדיין הטמפרטורה אותו דבר נראה לי שהבעיה פה במעבד לא בחיישן
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מניסיון,תפרק את ה-HEATSINK,נקה טוב טוב את שאריות המשחה משני הצדדים(של ה-SINK ושל המעבד).תנקה טוב טוב את החריצים של ה-SINK,אני אפילו מפרק את המאורר ואז יש לי נגישות לניקיון יסודי,כולל שימון וניקוי המאורר.אני מבטיח לך שתשיג בזה תוצאות משמעותיות.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר אני גם מכיר את השיטות האלה אבל פה אני קניתי לפני שבוע את הגוף קירור כך שאין פה אבק וגם על המעבד ניקיתי טוב טובהיה לי גם לפני זה קירור מים של טרמלטק שהגעתי איתו לאותם טמפרטורות השאלה שלי אם למישהו פה יש מעבד כמו שלי או אנשים שמכירים ויודעים אם הטמפרטורה הזאת נורמלית למעבד כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.