פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים האם המבחנים אחרי סצנת הNATURE נחשבים בתוצאות? כי אני רואה הרבה אנשים שלא עושים.
פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים אני חושב שלא.. אבל אני גם מטיל ספק בתשובה שלי בדקתי באתר של 3dmark פעם אנשים עם מערכת כמו שלי כדי לראות כמה הOC הקטן שעשיתי שווה, וראיתי מישהו שעברתי אותו במבחנים הרגילים וכל השאר, חוץ מVertex Shader, לי היה 4FPS ולו 40FPS.. והתוצאה שלו היתה יותר גבוה משלי בקצת (משהו כמו 30 נקודות) אולי גם זה הזמן לשאול.. למה במבחן של הVertex Shader הFPS שלי כ"כ נמוך בהשוואה לאנשים עם אותו כרטיס כמו שלי? gf2 mx200 64mb כבר עדכנתי דרייברים איזה 40 פעם מהפעם הראשונה שהתקנתי את 3dmark, ועדכנתי directx, ושום דבר..
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים הכי הרבה שיש שם ל MX200 עם מעבד בסדר גודל שלך זה 38.5FPS במבחן הזה.כמה אתה מקבל?
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים הכי הרבה שיש שם ל MX200 עם מעבד בסדר גודל שלך זה 38.5FPS במבחן הזה.כמה אתה מקבל?תה לא יכול להריץ את המבחן הזה!!! אין לך תמיכה ב-8
פורסם 2003 בינואר 122 שנים המשחקים הם אלה שקובעים, לוקחים את התוצאה שלהם, מחברים, מחלקים באיזה מספר (לא זוכר איזה.. תקרא ב-FAQ של התוכנה) ויוצאת התוצאה.
פורסם 2003 בינואר 122 שנים הכי הרבה שיש שם ל MX200 עם מעבד בסדר גודל שלך זה 38.5FPS במבחן הזה.כמה אתה מקבל?תה לא יכול להריץ את המבחן הזה!!! אין לך תמיכה ב-8את ה Vertex shaders אפשר להריץ על GF2 ומספיקה התמיכה ב DX7.אתה מוזמן לנסות בעצמך.לבחור עם השאלה, 4 FPS זה נמוך מאוד.הבעיה היא שקשה לומר מה בדיוק עוצר את הכרטיס אז אולי תנסה אותו במחשב אחר כדי לראות אם זה משהו במערכת שלך (חומרה או תוכנה) או הכרטיס עצמו (מה שלא סביר).
פורסם 2003 בינואר 122 שנים את מבחן הVERTEX עושה המעבד באופן טהור ללא שום שותפות של הכרטיס!יתכן שזוהי הסיבה למהירות האיטית
פורסם 2003 בינואר 122 שנים אבל גם האנשים שהוא משווה מולם משתמשים באותו כרטיס ואותו מעבד ככה שזו לא הסיבה.
פורסם 2003 בינואר 122 שנים המשחקים הם אלה שקובעים, לוקחים את התוצאה שלהם, מחברים, מחלקים באיזה מספר (לא זוכר איזה.. תקרא ב-FAQ של התוכנה) ויוצאת התוצאה. The 3DMark score is calculated using the following formula: 3DMark score = (Game1LowDetail + Game2LowDetail + Game3LowDetail) * 10 + (Game1HighDetail + Game2HighDetail + Game3HighDetail + Game4) * 20 שזה אומר שלא נעשה שימוש בשאר הבדיקות, אלא רק ב 3 הראשונות ( ליתר דיוק 6 ) . : נלחק מהHELP של התוכנה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.