עבור לתוכן

שידרגתי win 98 ל win2000 וכל שנותר לי לעשות זה לזעוק הצילו !

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בדיסק הקון יחסית 2 מע. הפעלה. אני רוצה לסלק את ה 98 המיותרת עם partition magic ומקבל הודעה שזה לא עובד ב win2000. ה 2000 אינו "רואה" את קיומה של 98 ואינני מותא שם משהו הדומה ל partition magic. האם מישהו יגול להדריך אותי כיצד ב win2000 אשר לזהות סוגי fs שונים, לשנות fs, למחוק partition מיותר, להגדיל partition ע"ח unpartitioned? ובכלל, למה partition magic אינו עובד על 2000?

תודה

פורסם

דעתי: תזיז את כל האינפורמציה החשובה ותעשה פורמט נקי ויפה ...

להבא תעשה מה שאני עשיתי : לקחתי דיסק 80 שמיועד רק למערכות הפעלה ... עשיתי פרטישן של כמה ג"יגה עם הפעלה של דוס ותמיכה בסי די והשארתי שם קבצי התקנה של ווינדוס וסוסה לינוקס ... אחורי זה עשיתי עוד פרטישן לווינדוס - והתקנתי, ואחורי זה גם הסוסה ...

מכאן מה שאני ממליץ לך זה חלוקה לפרטישנים מראש ככה כשתרצה להיפטר ממשהו תוכל להיפטר ממנו פשוט בהעלמה של הפרטישן בלי לשבור את הראש עם פרטישן מג"יק ... שהניסיון שלי איתו לא משהו :P

יום טוב

טל

פורסם

תלוי באיזה PM אתה משתמש ?

גרסה 6 ?

פורסם
  • מחבר

גם שגיאות כתיב וגם שכחתי לכתוב שמדובר ב pm 8 התבלבלתי מרוב partitionning ו pm ו windows ומה לא...

תודה lord אבל אני עכשיו במצב כזה. אפשר להתקין dos מ תקליטור (יש לי ע"ג דיסקטים ואין לי כונן דיסקטים) כלומר, אני יכול להעתיק את ה system של דוס ולצרוב על תקליטור ואז לאתחל מחשב מתקליטו dos?

תודה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים