עבור לתוכן

עזרה עם המאווררים במארז - נוסף סיקור מהאתר &#1

Featured Replies

פורסם

לגבי השאלה של חיבור שקעי אודיו, אני לא מכיר (אין חוברת של המארז שמדריכה איך לעשות את זה?)

לגבי הקירור, תבדוק את הטמפ' של המעבד ב everest. זה מתחלק ל core1, core2, cpu.

אם זה 39 עבור כל core (הטמפ' האמיתית) אז זה דווקא בסדר גמור. אבל אם זה 39 עבור "cpu" (הטמפ' של "סביבת המעבד") אז הטמפ' של ה cores גבוהה משמעותית וזה לא משהו מבחינת הקירור..

• תגובות 31
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המארז הכי יפה שקיים היום לפי טעמי ...

הגריל יוצר מסננן נחמד עבור המחשב שלך,לא היית רוצה כל שבועיים לפתוח את המארז ולנקות את כל הרכיבים אלא פשוט לעביר מברשת על הגריל החיצוני בקלות יתרה.

הייתי מציע גם שתפנה לאחד שמבין במודינג ושישפר לך את התאורה במארז ושיוסיף קצת צבעוניות.

אני גם לא רואה כל כך חסרונות בו,הוא דיי מושלם

מה יותר יפה לדעתכם השחור או הכסוף?

והאם 8800GTX SLI נכנס בו?

לא עדיף לו להחליף את הגריל הצידי בפלסטיק שקוף?

פורסם

אני בזמנו פינטזתי על השחור, לדעתי יותר יפה..

לדעתי 8800GTX ייכנס, אבל אם כבר אז רק אחד ובקושי (יהיה צפוף מאוד)

את הגריל אם אפשר הייתי מחליף, אבל אין אפשרות כזו.

פורסם
  • מחבר

את הגריל אם אפשר הייתי מחליף, אבל אין אפשרות כזו.

אפשר להחליף אותו.....יש לך בצד האחורי של הדלת הצידית ברגים שאפשר לפרק ולהוציא את הגריל... רשמתי כבר ב"סיקור" על זה

פורסם

מצויין! לא ידעתי על זה, כי ביקורות לא רשמיות ששמעתי על המארז מעולם לא ציינו את זה.

מה שאתם מגדירים כסיקור, זה לא פשוט ה spec + תמונות שמפרסם האתר של Raidmax?

פורסם

סליחה שאני מתערב בכל ההתפעלות שיש סביב המארז... :)

אני מסכים עם כולכם שהמארז הזה פשוט נהדר מבחינת עיצובו... ;D

אבל הבחור שאל פה שאלה עניינית,ובואו ננסה לעזור לו. :xyxthumbs:

לפי מה שהבנתי,יש לך מאוורר אחד של 80 מ"מ מקדימה,אחד 80 מ"מ בצד ואחד 120 מ"מ מאחורה,נכון?

תנסה לקפוץ לחנות מחשבים קרובה לבית,ותשיג מאווררי 80 (שניים) ו-120 (אחד) במחירים שלא מרקיעים שחקים (הכוונה לעד 30 ש"ח עבור 80 מ"מ ועד 45-50 ש"ח עבור 120 מ"מ) ושיהיו לטעמך.

העיצוב של המארז שלך מותאם ליניקת אוויר מקדימה,ופליטתו על ידי מאוורר ה-120 מ"מ מאחור. לא הייתי ממליץ לך לשנות את התצורה הזו,רק להחליף מאווררים ליותר שקטים לטעמך.

אולי קצת סליבינג בפנים (רשת מיוחדת מחומר UV שאיתה אתה עוטף חוטי חשמל מספק הכוח), בשביל להגדיל את הנפח הפנוי בתוך המארז ולסייע לזרימת האוויר במארז.

פורסם

גם כבלים עגולים ל CD ולפלופי (אם יש) לא יזיקו...

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי,יש לך מאוורר אחד של 80 מ"מ מקדימה,אחד 80 מ"מ בצד ואחד 120 מ"מ מאחורה,נכון?

תנסה לקפוץ לחנות מחשבים קרובה לבית,ותשיג מאווררי 80 (שניים) ו-120 (אחד) במחירים שלא מרקיעים שחקים (הכוונה לעד 30 ש"ח עבור 80 מ"מ ועד 45-50 ש"ח עבור 120 מ"מ) ושיהיו לטעמך.

העיצוב של המארז שלך מותאם ליניקת אוויר מקדימה,ופליטתו על ידי מאוורר ה-120 מ"מ מאחור. לא הייתי ממליץ לך לשנות את התצורה הזו,רק להחליף מאווררים ליותר שקטים לטעמך.

אולי קצת סליבינג בפנים (רשת מיוחדת מחומר UV שאיתה אתה עוטף חוטי חשמל מספק הכוח), בשביל להגדיל את הנפח הפנוי בתוך המארז ולסייע לזרימת האוויר במארז.

יש לי מקדימה של 120 לא 80...הוא מכניס אוויר אחד בצד 80 גם מכניס אוויר והשלישי 120 מאחור מוציא אוויר

פורסם

יש לי מקדימה של 120 לא 80...הוא מכניס אוויר אחד בצד 80 גם מכניס אוויר והשלישי 120 מאחור מוציא אוויר

אל תשנה את הקונפיגורציה הזו,כי היא האופטימלית ביותר למארז שלך (מארזי Midi tower).... רק תקנה מאווררים שאתה רוצה... ;D

ואחלה מארז יש לך,באמת...

פורסם
  • מחבר

האם כדאי להחליף את המאווררים שלי לערכה הבאה:

http://www.thermaltake.com/dcfans/35drivebay/a2003.htm

המחיר שלה בארץ הוא 150 ש"ח

ואני לא ממש יודע מזה dBA כי רשום שם מה הרעש שהמאווררים עושים.....

Noise

17 dBA at 1300 RPM~

31 dBA at 3000 RPM

20 dBA at 1300 RPM~

44.5 dBA at 3000 RPM

הראשון זה למאווררים של ה80

השני זה למאווררים של ה120

שווה להחליף?? או להישאר עם מה שיש לי....

פורסם

שמעתי שהם דיי גרועים...

אתה רוצה מאווררי לדים או מאווררים רגילים?

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי איזה מאווררים , פשוט נראה לי שהמאווררים שלי לא ממש מקררים מספיק...פתחתי דיון באוברקלוקים וקירור אבל עדיין לא ענו לי אז אני מחכה ביינתים....בכל מקרה אם הבעיה של החום זה של המאווררים אז אני מחפש ביינתים אופציות של דברים לרכוש

פורסם

ואתה רוצה להחליף את כל המאווררים במארז?

פורסם
  • מחבר

תלוי בבעיה , אם הבעיה היא במאווררים כמו שאמרתי אני יחליף את כולם , אם זה בעיה אחת אז אני לא אחליף

פורסם

לא ממש הבנתי מה אתה רוצה...

מה הבעיה בהם בדיוק??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים