עבור לתוכן

ארטיפקטים או לא ארטיפקטים?

Featured Replies

פורסם

האלן

אז ככה עשיתי oc ל7600gt של גיגה בייט,שמתי לב לאחרונה לתקיעות פעם ב 20 דקות בערך,תקיעות של מספר שניות.אני משחק במשחק רשת

וכל פעם בערך בעשרים דקות יש תקיעה.ב 3dmark05 לפעמיים יש תוצאה נורמלית ,ולפעמיים נמוכה הרבה יחסית מהרגיל.

לפני שבועים בערך שהרצתי ati tool במשך שעתיים לא ראיתי eroes אבל עכשיו שהרצתי אחרי 5 דקות ,הבדיקה נתקעה לכמה שניות כמו במשחק

אבל בתוכנה לא היה eeror.שאני ביטלתי את ה oc לא ראיתי סוג של תקיעה או משהוא בסגנון.יכול להיות שלוח אם או זכרונות מגבילים אותי?

כי הלוח ממש מעפן וזכרונות של ddr 400.טמפרטורה לא מגבילה אותי כי השיא הגיע ל68.אני לא יודע עם להוריד את הקלוקים יפתור כי במילא הקלוקים שהגעתי פחות או יותר מאוד נמוכים.760 זכרון ו600 ליבה.הסטוק זה ליבה 560 וזכרונות 700 ראיתי חברה שהגיעו לקלוקים הרבה יותר גבוהים.

ככה שלהוריד קלוקים מפה זה נוראה מבאס,עם הגעתם בקריאה עד לפה אז תודה רבה.

פורסם

ה7600GT זה ממילא כרטיס שסחטו ממנו תמהירויות האלה.. זה לא כרטיס שבנוי לאוברקלוק מסיבי, או אפילו בינוני.

תסחוב איתו עוד חודשיים שלושה על ליציאת ה***X2 דל AMD-ati ואז תבוא גם ירידת מחירים לכרטיסי GeForce ותוכל לרכוש לך איזה 8600GT נחמד או אפילו 8800GTS 320MB שבטח המחיר שלו יירד ל1500.

פורסם
  • מחבר

לא ניראה לי יהיה לי כסף לכזה כרטיס,בכל מקרה זה ארטיפקט ?צריל להוריד בקלוקים?

פורסם

ארטיפקט זה משהו שרואים על המסך( מן קווים שבורים למיניהם).

אי אפשר לדעת אם יש לך ארטיפקטים, תביא תמונה.

פורסם

עם התקיעות נובעות מהOC אין לך ממש פיתרון קסמים..תוריד את הOC...

פורסם

ה-OC מוגזם, וזה לא בגלל הלוח או שום דבר אחר. תסוג לאחור קצת. בסופו של דבר אתה רק פוגע בביצועים וביציבות.

פורסם
  • מחבר

טוב סבבה אני יוריד .

אבל ממה הoc מוגבל?כי ראיתי הרבה מאוד שהגיעו לקלוקים הרבה יותר גבוהים ממני.תודה.

עריכה:הורדתי את הזכרונות וליבה ב10 וזה הסתדר,אבל זה oc ממש אפסי.

פורסם

טוב סבבה אני יוריד .

אבל ממה הoc מוגבל?כי ראיתי הרבה מאוד שהגיעו לקלוקים הרבה יותר גבוהים ממני.תודה.

עריכה:הורדתי את הזכרונות וליבה ב10 וזה הסתדר,אבל זה oc ממש אפסי.

תשמע, כרטיסי מסך הם לא כמו מעבדים, זה שאתה רואה שעושים OC של 1Ghz למשל, לא אומר שתוכל לעשות גם לכרטיס מסך.

כרטיסי המסך בוא נגיד פחות "אוהבים" OC, ולכן תוספת של 50Mhz לליבה ו/או לזכרונות זה OC סבבה.

OC שלך הוא "אפסי" ביחס למעבד, אבל ממש לא ביחס לכרטיס מסך.

דבר שני, אם ראית אנשים שהגיעו ל OC יותר גבוהה עם הכרטיס שלך (7600GT), יתכן שזה בגלל יצרנית אחרת של הכרטיס והזכרונות שבאים איתו (Leadtek למשל ידועים בכושר ה OC הטוב שלהם) ו/או שבגלל שהם הוסיפו קירור חזק יותק.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי.תגיד עדיף לבטל את ה oc?כי במילא לא ניראה לי שהוא יהיה מי יודע מה אפקטיבי.

סתם שאלה:למה היצרניות לא "דוחפות"את הקלוקים כמה שיותר קדימה,כדי שהצרכן יוכל להנות מכרטיס יותר טוב?

פורסם

אוקי הבנתי.תגיד עדיף לבטל את ה oc?כי במילא לא ניראה לי שהוא יהיה מי יודע מה אפקטיבי.

סתם שאלה:למה היצרניות לא "דוחפות"את הקלוקים כמה שיותר קדימה,כדי שהצרכן יוכל להנות מכרטיס יותר טוב?

אתה יכול לבטל את ה OC, לדעתי אוברקלוק לכרטיסי מסך זה לא משהו שכ"כ משפיע., אבל זו רק דעתי.

בקשר לשאלה שלך, ישנן כמה יצרניות כרטיסים ש"דוחפות" את הקלוקים גבוהה יותר, למשל גירסאת ה Extreme של Leadtek, או גירסאת ה OC של BFG.

אך רוב היצרניות לא עושות זאת, מאחר וישנן כמה סיבות:

1) הגבלות ליבה ו/או זכרונות, הליבה ו/או הזכורנות יוצרו לעבוד בקלוק מסוים, ככה שיש הגבלה עד כמה שאפשר "לדחוף" את הקלוקים.

2) התחממות, OC גורם להתחממות הליבה של הכרטיס (ולפעמים גם הזכרון) וגורם לה להפיק חום רב יותר, מה שמצריך קירור חזק יותר והחברות פשוט לא יוכלות לספק זאת.

פורסם
  • מחבר

הא הבנתי תודה.

פורסם

אני עשיתי עכשיו OC ל66GT שלי, ולמרות שהטמפ' מעולה, אחרי העלאה של 100 MHZ (ושיפור של 500 נקודות ב3DMARK 05), המסך מתחיל להתקע כל כמה שניות, נהפך לשחור ואז מסתדר. הורדתי מ-600 ל-590, ונראה שזה הסתדר...

הOC נעשה רק לליבה, ולא נגעתי בזכרונות עדיין.

פורסם
  • מחבר

מה שקרה לי פחות או יותר.חבל שלא קניתי ליטידיק זה היה במילא יותר זול.

פורסם

אחרי שהורדתי 10 MHZ זה הסתדר, אז אני מרוצה!

פורסם

מה שקרה לי פחות או יותר.חבל שלא קניתי ליטידיק זה היה במילא יותר זול.

לא רוצה לבאס אותך, אבל זה נכון.. :-\

ביום רביעי (לפני יומיים) קניתי Leadtek 7600GT, הוא מגיע עם קירור מיוחד.. נגיד עכשיו הכרטיס על 44 מעלות (!).

וגם קיבלתי אחלה באנדל :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים