עבור לתוכן

בעיה ב קולד בוט לאחר אוברקלוק E6300 1.86 @3.15

Featured Replies

פורסם

שלום, המערכת שלי קיום היא E6300, GIGABYTE GA-965P-S3, DDR2 667,7800GT, ENERMAX 500, BT,AC ביצעתי אוברקלוק לעבד שלי E6300 1.86.... ל - 3.00 מכפיל 7 באס 429. DDR 852~

הסיפור הוא ככה: בהתחלה אצל חבר שלי שעזר לי מאוד היה לי במחשב אוברקלוק של 3.15 באס 450 מכפיל 7 DDR 900וכשהגעתי אלי פשוט הוא לא קיבל את האוברקלוק והוא היה פשוט נדלק (הייתי לוחץ מדליק אותו) לא כלכך מגיב פשוט מסך שחור רגיל והיה מצפצף כאלה ציפצופים לזמן קצר מאוד ופשוט ממשיך ככה עד לכיבוי בכח אחרי הכיבוי פשוט עוד DISABLE לאוברקלוק ושוב הייתי צריך לעשות לו ENABLE לשנות כמה דברים SAVE... ושוב הציפצופים עד שהשארתי על 3.00.

למרות שאצל חבר שלי הוא עמד על 3.15אם כל הבדיקות יציבות והכל... עד שהבנתי שאני לא כל כך יכול לעבור מה שעשיתי אצל

חבר שלי בבית שלו אם המחשב שלי שאני לא יודע למה זה.? נתקלתם בזה? שמעתם על זה בMOTHERBOARDS האלה? משהוא?

(אם דרושה עוד אינפורמציה לעזרה שלכם הגיבו)

עריכה!!!! @@@

עוד שאלה... כנראה הבעיה כרוכה בעדכון BIOS.. אבל כאשר אני יעדכן את הביוס נגיד את ה F8 לפי האתר http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3

האם כל ההגדרות נשמרות??? או שאני צריך לזכור כל דבר מה שעשו לי בביוס כי לא אני היגדרתי את זה והאם צריך להחזיר למצב קודם או להשאיר כמו שהם

מעדכנים את?

פורסם

לפי מה שהצלחתי להבין כאשר אתה מכבה את המחשב לחלוטין ואז מדליק אותו ה CPU Host Clock בביוס חוזר ל Disable

והאוברקלוק מתבטל? האם שאר הביוס מתאפס גם או רק ה CPU Host Clock?

אני ממליץ שתוריד את האוברקלוק ותבצע עידכון לביוס F8 בהתאם ל Rev של הלוח שלך, אני מניח שמדובר ב 1.0.

כמו כן באיזה זכרון ספציפי מדובר וכמה זיכרון יש לך האם הוא עבר Memtest בהצלחה ב 450?

פורסם

מחזק ומוסיף שרצוי שתנעל את ה pci-e על 100 בחזרה

זה גם חוזר ל AUTO

אצלי המחשב לא עלה בOC עד שעליתי על זה

פורסם

קשה לי מאוד להאמין שהזכרון שלך החזיק באוברקלוק באופן יציב.

צפצופים ארוכים החוזרים על עצמם זה קוד המורה על בעיית זכרונות. כפי הנראה הגזמת פראית באוברקלוק.

אכן אני ממליץ לבדוק את עצמך ב-MEMTEST בפעם הבאה, כאשר הזכרונות הם הגורם החשוד

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהצלחתי להבין כאשר אתה מכבה את המחשב לחלוטין ואז מדליק אותו ה CPU Host Clock בביוס חוזר ל Disable

והאוברקלוק מתבטל? האם שאר הביוס מתאפס גם או רק ה CPU Host Clock?

אני ממליץ שתוריד את האוברקלוק ותבצע עידכון לביוס F8 בהתאם ל Rev של הלוח שלך, אני מניח שמדובר ב 1.0.

כמו כן באיזה זכרון ספציפי מדובר וכמה זיכרון יש לך האם הוא עבר Memtest בהצלחה ב 450?

ואללה אחי תודה נראה לי זה מה שצריך

האם ההגדרות נשמרות בביוס או שאני צריך לרשום אחד אחד ולזכור מה לשים... כי לא אני עשיתי אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים