פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים בעקבות קריאת הכתבה אני מבין שמעבדי 45 ננומטר ייצאו כבר ברבעון השני של השנהלא מזמן קראתי על ריענון ל C2D, הכולל E6650 ועוד 3 דגמים, האם אילו יהיו 45 ננומטר, או 65?יש מידע על תאריך מדוייק ולאיזה שוק המעבדים ייצאו קודם ?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים בעקבות קריאת הכתבה אני מבין שמעבדי 45 ננומטר ייצאו כבר ברבעון השני של השנהלא מזמן קראתי על ריענון ל C2D, הכולל E6650 ועוד 3 דגמים, האם אילו יהיו 45 ננומטר, או 65?יש מידע על תאריך מדוייק ולאיזה שוק המעבדים ייצאו קודם ?נכון לעכשיו מעבדי ה45NM שצופים לצאת בריבעון השני של השנה הם לשרתים (XEON)...מעבדי הC2D שאתה שואל עליהם שם 65NM....מעבדי ה45NM מיועדים כמובן לשרתים/תחנות עבודה..
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים הממוצע גדול מהמקסימום? : http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-shootout_11.html 65/75W זה TDP ולא צריכת חשמל.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים לפי מה שידוע לי, מעבדי ה45nm שצפויים לצאת לשוק הביתי הם מעבדי הIntel Core 2 Duo בעלי ליבת Penryn.
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים TDP מתאר את כמות החום המקסימלית שהמעבד יכול לפלוט. נקרא גם מעטפת ההספק. הדבר משפיע בעיקר על תכנון מערכת קירור מתאימה, זרימת אוויר וכו' הנדרשת לקרר אותו. מספר זה גם מייצג את צריכת החשמל המקסימלית שהמעבד צורך בתוכנות הכי כבדות שהכי מאמצות אותו לאורך זמן. זה לא מבטא את הצריכה הממוצעת, אלא המקסימלית.
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים זה לא חייב להיות קשור לצריכת החשמל של המעבד - יצרנית המעבד יכולה לקחת מרווח בטחון גדול כרצונה.
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים TDP מתאר את כמות החום המקסימלית שהמעבד יכול לפלוט. נקרא גם מעטפת ההספק. הדבר משפיע בעיקר על תכנון מערכת קירור מתאימה, זרימת אוויר וכו' הנדרשת לקרר אותו. מספר זה גם מייצג את צריכת החשמל המקסימלית שהמעבד צורך בתוכנות הכי כבדות שהכי מאמצות אותו לאורך זמן. זה לא מבטא את הצריכה הממוצעת, אלא המקסימלית.נכון מאוד. ההגדרה הפורמאלית מדברת על חלון של 5 שניות. כלומר, מותר למעבד לעלות מעל לזה, אך ממוצע של 5 שניות, *כל* 5 שניות, חייב להיות מתחת. בפועל, המעבדים רצים מתחת ל-TDP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.