עבור לתוכן

מעבדי 45 ננומטר?

Featured Replies

פורסם

בעקבות קריאת הכתבה אני מבין שמעבדי 45 ננומטר ייצאו כבר ברבעון השני של השנה

לא מזמן קראתי על ריענון ל C2D, הכולל E6650 ועוד 3 דגמים, האם אילו יהיו 45 ננומטר, או 65?

יש מידע על תאריך מדוייק ולאיזה שוק המעבדים ייצאו קודם ?

פורסם

בעקבות קריאת הכתבה אני מבין שמעבדי 45 ננומטר ייצאו כבר ברבעון השני של השנה

לא מזמן קראתי על ריענון ל C2D, הכולל E6650 ועוד 3 דגמים, האם אילו יהיו 45 ננומטר, או 65?

יש מידע על תאריך מדוייק ולאיזה שוק המעבדים ייצאו קודם ?

נכון לעכשיו מעבדי ה45NM שצופים לצאת בריבעון השני של השנה הם לשרתים (XEON)...

מעבדי הC2D שאתה שואל עליהם שם 65NM....

מעבדי ה45NM מיועדים כמובן לשרתים/תחנות עבודה..

פורסם
  • מחבר

אז אני משער שלא נראה מעבדי 45ננומטר בשבילנו בקרוב?

פורסם

מה הכוונה 45ננומטר,הגודל של הליבה?

פורסם

יש לי שאלה דומה....מבחינת חום שC2D פולט...כלומר בW...כמה הוא מוציא?

פורסם

צריכת החשמל?

E6300 עד E6700 זה 65W

X6800 זה 75W

פורסם

צריכה ממוצעת ולא מקסימלית

פורסם

לפי מה שידוע לי, מעבדי ה45nm שצפויים לצאת לשוק הביתי הם מעבדי הIntel Core 2 Duo בעלי ליבת Penryn.

פורסם

נועם

ממוצע לסדרה, לא למעבד הבודד, ולפי אינטל

פורסם

TDP זה לא צריכת חשמל.

פורסם

אבל מן הסתם כל מה שיוצא כחום צריך להיכנס איכשהו

פורסם

TDP מתאר את כמות החום המקסימלית שהמעבד יכול לפלוט. נקרא גם מעטפת ההספק. הדבר משפיע בעיקר על תכנון מערכת קירור מתאימה, זרימת אוויר וכו' הנדרשת לקרר אותו. מספר זה גם מייצג את צריכת החשמל המקסימלית שהמעבד צורך בתוכנות הכי כבדות שהכי מאמצות אותו לאורך זמן. זה לא מבטא את הצריכה הממוצעת, אלא המקסימלית.

פורסם

זה לא חייב להיות קשור לצריכת החשמל של המעבד - יצרנית המעבד יכולה לקחת מרווח בטחון גדול כרצונה.

פורסם

TDP מתאר את כמות החום המקסימלית שהמעבד יכול לפלוט. נקרא גם מעטפת ההספק. הדבר משפיע בעיקר על תכנון מערכת קירור מתאימה, זרימת אוויר וכו' הנדרשת לקרר אותו. מספר זה גם מייצג את צריכת החשמל המקסימלית שהמעבד צורך בתוכנות הכי כבדות שהכי מאמצות אותו לאורך זמן. זה לא מבטא את הצריכה הממוצעת, אלא המקסימלית.

נכון מאוד. ההגדרה הפורמאלית מדברת על חלון של 5 שניות. כלומר, מותר למעבד לעלות מעל לזה, אך ממוצע של 5 שניות, *כל* 5 שניות, חייב להיות מתחת. בפועל, המעבדים רצים מתחת ל-TDP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים