פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר יש לי AMD SEMPRON 3000+ 64 לוח אם Gigabyte GA-K8NSזיכרונות Kingston K 256 MB PC3200 DDR SDRAM 512 PQI PC3200 DDR SDRAM גם אני לא ידעתי איך לקרוא לקול הזה אז קראתי לזה ציפצוף אפשר לתאר את זה גם כקול בתדר גבוה שחופר באוזן
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים משמע, יש קשר בין סוג הבדיקה\עומס לסוג הרעש... וזה מוזר, אולי זה באמת משהו חשמלי אני חושב שענית פה על השאלה שלך לבדאיזה חלק במחשב מסתובב?יש לו מהירויות סיבוב שונותועומס המחשב משמיע על מהיות הסיבוב שלואני יכול לחשוב על 2מאווררים וHDDאם אתה אומר שזה לא מאווררים אז מה נשאר?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר אני חושב שענית פה על השאלה שלך לבדאיזה חלק במחשב מסתובב?יש לו מהירויות סיבוב שונותועומס המחשב משמיע על מהיות הסיבוב שלואני יכול לחשוב על 2מאווררים וHDDאם אתה אומר שזה לא מאווררים אז מה נשאר?הקשבתי עכשיו ממש קרוב לHDD וזה הוא מה זה אומר ? הוא לא פועל כמו שצריך ?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אתה צעיר ויש לך שמיעה מעולה ...תתחיל ללימוד נגינה על פסנתר ! תבקש HD מחברה אחרת .
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים כנראה באמת שיש קשר ל-paging על ה-HDD ... יש לי 3 HDD וה-Pagefile מתחלק בין שלושתם... אני אפילו לא יטרח לבדוק את זה - זה בטח ה-HDD הישן שיושב מתחת ל-DVD עם "כנפיים". הוא הכי קרוב ללוח אם. באמת קשה לזהות שזה בא ממנו מאחר וזה נשמע כאילו בא מכיוון המעבד - זכרונות. כנראה סתם משחק של סאונד סגור במארז ומגיע מזויות שונות...
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים הציפצוף הוא בקיטועים אחידים ובתדר גבוה. (ושוב אני מבהיר - זה לא צפצוף, אני פשוט לא יודע איך להגדיר את זה אחרת)אולי זה משהו חשמלי..אין מה לדבר על אחריות... אני לא ישלח אותו לתיקון בשביל זה. אני מאמין ש-90% מהאנשים שיש להם את זה אפילו לא שומעים או יודעים מזה. רק כשאני פותח את דלת המארז אני מסוגל לשמוע.היה לי משהו דומה עם הרדיסק של WD, פשוט מכרתי אותוהדרך הכי פשוטה לדעת שזה ההרדיסק, זה פשוט לכבות את המחשב, לנתק את כל ההרדיסקים מהמולקסים\חיבורי חשמל למינהם, ולהפעיל את המחשב ככה (נגיד רק להכנס לביוס או משהו...).
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים אני לא חושב שזה כולכך קשור אבל לי יש בעיה דומה במחשב פנטיום 3 עם מערכת הפעלה windows server 2003 לפעמים יש ציפצופים מה pc-speker , משהו כמו פיפ פיפ ... בדומה להתרעת כ.מסך ב post (כאשר המחשב בעבודה - לא תוך כדי הבוט) אין לי מושג עם תופעה זאת נגרמת מחומרה או תוכנה. פרט לציפצופים המחשב עובד בצורה חלקה. ולכן מצאתי פיתרון מאוד יצירתי וניתקתי את הרמקול נ.ב. לא מומלץ לנתק חשמל מה HD בלווד - יש לנתק גם את כבל הנתונים !!!
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים אני לא הייתי מנתק את הרמקול/באזר של המחשבזה חלק ממערכת ההתראה על שגיאות וכשלים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.