עבור לתוכן

צפצופים מהחומרה

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני מפעיל משחק או משהו שגורם למחשב להתאמץ

יש ציפצופים כאלה שמעצבנים לאוזן ניסיתי לבדוק מאיפה בדיוק זה בא אבל לא מצאתי יש למישהו מושג?

פורסם

קצת קשה לנחש בלי להיות נוכח

יכול להיות מההארד דיסק

יכולה להיות מאווררים של המעבד/כרטיס מסך/ספק כח שמתאמץ או CASE FAN

פורסם
  • מחבר

יש מצב שזה ההרד דיסק כשהוא מתחיל להשתמש בהרבה פאיג'ינג פילס?

פורסם

nah

לא קשור

HDD משמיע קולות (לא בדיוק רעשים יותר כמו תיקתוקים) שהוא פגום

מאוררים משמיעים רעשים כשמשהו נתפס להם בלהבים או שהברגים שלהם לא מחוזקים טוב והמאורר רועד

וכמובן מתי שהם מסתובבים מהר מאוד

פורסם

איזה מסך יש לך...?

אם זה CRT רוב הסיכוים שזה מהמסך עקב שינוי בקצב הריענון...

פורסם

אז למה שיהיה ציפצופים אם זה בא מהמסך?

פורסם

אז למה שיהיה ציפצופים אם זה בא מהמסך?

זה לא בדיוק ציפצופים זה מעיין צפצוף מעיק בתדר גבוה..

פורסם

אני משתתף בשאלה, אומנם אני לא יודע אם מדובר באותה תופעה, אבל גם אני שומע מעיין צפצופים מכיוון הלוח במאמץ - שמתי לב לזה רק כשאני

מפעיל Orthos על בדיקה משולבת למעבד ולזכרונות (בדיקה למעבד בלבד זה לא קורה)

מדובר בצליל כזה של כאילו מאוורר חורק... אבל לא בדיוק.

ניסיתי עכשיו להקליט את זה עם מקרופון אבל לא שומעים את זה בהקלטה - נשמע כאילו סתם הקלטתי מאווררים בעבודה רגילה. :kopfpatsch:

אני משתגע. בתוך המארז יש לי 6 מאווררים של 120mm (כולל הספק), אחד של 110 (זלמן על המעבד), אחד קטן על הצ'יפסט שעובד על 60% וזה שעל הכרטיס מסך שעובד על 80%... עכשיו אני צריך להתחיל לנתק אותם אחד אחד :pissed: הגיוני שהספק שלי מתקשה ?

פורסם
  • מחבר

אני משתתף בשאלה, אומנם אני לא יודע אם מדובר באותה תופעה, אבל גם אני שומע מעיין צפצופים מכיוון הלוח במאמץ - שמתי לב לזה רק כשאני

מפעיל Orthos על בדיקה משולבת למעבד ולזכרונות (בדיקה למעבד בלבד זה לא קורה)

מדובר בצליל כזה של כאילו מאוורר חורק... אבל לא בדיוק.

ניסיתי עכשיו להקליט את זה עם מקרופון אבל לא שומעים את זה בהקלטה - נשמע כאילו סתם הקלטתי מאווררים בעבודה רגילה. :kopfpatsch:

אני משתגע. בתוך המארז יש לי 5 מאווררים של 120mm (כולל הספק), אחד של 110 (זלמן על המעבד) ועוד אחד קטן על הצ'יפסט שעובד על 60%... עכשיו אני צריך להתחיל לנתק אותם אחד אחד :pissed: הגיוני שהספק שלי מתקשה ?

יש לי בדיוק את זה

פורסם

זו יכולה להיות אולי בעיה של אבק, אולי הצטברות של אבק על גופי הקירור גורמת לסירקולציית אוויר לא טובה לכן יש מעין ציפצוף......

אולי המיסבים של המאווררים כבר מלאים בג'יפה יכול להיות שזה חריקה של לאגרים מלוכלכים...?

תנסו, אולי זה יצליח....

אוריה

פורסם

לא, המחשב חדש דנדש... אין גרגיר אבק :)

המאווררים כולם איכותיים.

ניסיתי לשחק עם המהירויות של המאוורר של הצ'יפסט, מעבד, של הכרטיס מסך ו-3 מאווררים שבאו עם המארז על מנת לשמוע אם יש שינוי בתדרים של הצליל הזה - אין שינוי - הצליל נשאר זהה.

פורסם

צפצוף רציף או צפצופים בקטיעות?

פורסם

אם המחשב חדש אז תשלח אותו לתיקון במעבדה של האחריות

פורסם
  • מחבר

צפצוף רציף או צפצופים בקטיעות?

זה ציפצוף עם קטיעות כמעט בקצב של נורת ה"חשיבה" של המחשב והקשבתי ממש מקרוב זה לא בא מהמאווררים

פורסם

הציפצוף הוא בקיטועים אחידים ובתדר גבוה. (ושוב אני מבהיר - זה לא צפצוף, אני פשוט לא יודע איך להגדיר את זה אחרת)

אולי זה משהו חשמלי..

אין מה לדבר על אחריות... אני לא ישלח אותו לתיקון בשביל זה. אני מאמין ש-90% מהאנשים שיש להם את זה אפילו לא שומעים או יודעים מזה. רק כשאני פותח את דלת המארז אני מסוגל לשמוע.

SatansWork, איזה לוח אם \ מעבד \ זכרונות יש לך ??

עריכה:

אוקי, הכי מדוייק שאני יכול להגדיר את זה זה --> דיסק CDROM מסתובב בקצב של ממטרה :)

משהו כמו "תס תס תס תס תס תס תס..." או אפילו "צס צס צס צס צס" אבל מאוד מהר. מצחיק אבל עצוב

עריכה 2:

בדיקה ב-TAT (תוכנה אחרת) יוצרת את אותו הצליל אך בתדרים שונים (ז"א, בקצב שונה).

משמע, יש קשר בין סוג הבדיקה\עומס לסוג הרעש... וזה מוזר, אולי זה באמת משהו חשמלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים