עבור לתוכן

ראיתם את פרק 17 של נמלטים??

Featured Replies

פורסם

לא אהבתי את הקטע ששרה נועלת את הדלת ולא נותנת לפול להכנס לאוטו למרות שמייקל צורח עליה... בלעדיו הם בחיים לא היו מגלים מה פשר המפתח.

פול המסכן :(

לזה שמעליי, הפרק של אבודים היה פשוט עלוב. שום דבר לא קרה בפרק!

פורסם

כן,באמת היא זונה.

עכשיו הוא יחפש דרך לדפוק אותם שוב בגללה!

סעמק איזה פרק גאוני,איזה כיף היה לראות את בוארוז דופק לביל מכותתת ואי :smile1:

פורסם

דווקא אהבתי את מה שהיה עם ג'ק

פורסם

לא אהבתי את הקטע ששרה נועלת את הדלת ולא נותנת לפול להכנס לאוטו למרות שמייקל צורח עליה... בלעדיו הם בחיים לא היו מגלים מה פשר המפתח.

פול המסכן :(

לזה שמעליי, הפרק של אבודים היה פשוט עלוב. שום דבר לא קרה בפרק!

מייקל לא צעק עלייה, והוא בעצמו באחד הפרקים הקודמים אמר שהם ייפטרו ממנו כשהם לא ייצטרכו אותו.

פורסם

מייקל צעק "שרה!" כשפול ניסה להכנס לאוטו ולא הצליח.

אתה צודק שהם אמרו שהם יפטרו ממנו כשהוא לא יהיה נחוץ יותר, אבל כששרה נעלה את הדלת זה היה מתוך נקמה אישית על מה שפול עשה לה, ולא משהו מאורגן ששלושתם תיכננו. ואחרי הכל, אין להם מושג מה יהיה בקטע שמיעה הזה, ופול היה יכול לעזור להם להחליט מה לעשות עם הקטע.

פורסם

מכינים את הקרקע לעונה שלישית :/

פורסם

אי אפשר להאשים אותם.

פורסם

ספויילר עלל!

אחרי ש-POPE הוציא את ה - DISK ON KEY מהכספת של אבא של שרה , וביקש את המחשב הנייד מהבחור ההוא

זה היה די ברור שהוא מחק את התוכן של הדיסק\שינה אותו , לדעתי ה"חברה" ( The Company ) הגיעו אליו

למרות שזה לא הגיוני כי קים איים עליו - אבל יש לי הרגשה כזו אולי הוא ופול תיאמו משהו - (משהו כמו פוליסת ביטוח לפול).

פורסם

לא נראה לי הם יסבכו אותנו עד כדי כך :/

נכון שפופ השתמש בלפטופ של ההוא, אבל זה היה רק כדי להאזין לתוכן של הדיסק. עובדה, אחר-כך הוא סיפר להם על זה.

פורסם
  • מחבר

ספויילר עלל!

אחרי ש-POPE הוציא את ה - DISK ON KEY מהכספת של אבא של שרה , וביקש את המחשב הנייד מהבחור ההוא

זה היה די ברור שהוא מחק את התוכן של הדיסק\שינה אותו , לדעתי ה"חברה" ( The Company ) הגיעו אליו

למרות שזה לא הגיוני כי קים איים עליו - אבל יש לי הרגשה כזו אולי הוא ופול תיאמו משהו - (משהו כמו פוליסת ביטוח לפול).

אני באמת לא חושב שזה עד כדי כך מסובך...

אדם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים