פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים שלום, אחי מתלבט איזה לוח לקנות ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 או ASUS P5B DELUXE אני רואה שהראשון עולה כ500 -600 ש"ח יותר ולכן אני מניח שהוא טוב יותר. הייתי רוצה חוות דעת שלכם וגם לדעת מה היתרונות ומה החסרונותתודה רבה על העזרה.
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים דבר ראשון זה לא צריך להיות פה אלא בפורום "מעבדים לוחות וזיכרון" אבל אל תפתח דיון נוסף,חכה שמודר יעביר אותך.בכל מקרה,אם תציין שימושים (מתוכנן OC למשל?) נוכל לדעת יותר על מה להמליץ לך
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אפיה מצאת את הלוח אם הזה(לא חשוב איזה הראשון או השני) ב500-600 ש"ח...???
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אני רואה שהראשון עולה כ500 -600 ש"ח יותר ולכן אני מניח שהוא טוב יותר. הייתי רוצה חוות דעת שלכם וגם לדעת מה היתרונות ומה החסרונותתודה רבה על העזרה.
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אני לא מאופס על כל פנים צריך לדעת את השימושים?(או שגם את זה הוא אמר ואני שוב מפספס...חח)
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר קודם כל סליחה, טעות שלי ששאלתי בלוח מפרטים. אני יודע כמה זה מציק להעביר את התרדים האלה מפורום לפורום. ולעניין : אולי יהיה צורך ב OC קל אבל בוודאי שלא לסחוט את הלוח עם הOC המטרה של המחשב הוא שיהיה מחשב ממש חזק למשחקים. שוב אני מבקש אם אפשר את היתרונות והחסרונות ומה יותר טוב. תודה רבה
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים הראשון בהחלט מגיע עם יותר אופציות (שלט וכו') ומיועד יותר לשוק ה-Premium של ה-HTPC (מערכת מחשב סלונית)מה השימושים המיועדים למחשב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.