עבור לתוכן

Nvidia מתכננת להשיק כרטיסי DirectX10 שיעבדו ב-AGP.

Featured Replies

פורסם

Nvidia מתכננת להשיק כרטיס תומך DX10 באפיק AGP, שימשיך את ה-7600GS, העונה לשם הקוד המתוחכם "G84 AGP".

הכרטיס מיועד לשוק המשדרגי AGP, אשר לא הייתה להם אפשרות אטרקטיבית לשדוגים בזמן האחרון.

זוהי בחירה מוזרה קצת מצד Nvidia, אבל מסתבר ששוק ה-AGP יזכה להנות מDX-10 אחרי הכל.

מאמצי וויסטה ישמחו שהם יוכלו לשמור את לוחות ה-Nforce 2 שלהם ואת מעבדי ה-Athlon xp האהובים, ועדיין להשתמש ב-DX10.

ה-G84 נקבע להיות המחליף של הג'יפורס 7600GS, אשר נמכר היום בסביבות ה-600 ¤, עסקה לא רעה בשביל כרטיס AGP.

גרסאת ה-AGP מתאפשרת כתוצאה מהעובדה שהשבבים ב- G84 הם pin-to-pin ותואמים לכרטיסי הג'יפורס 6600 ו-7600, אז לא נדרשה מודיפיקציה בשביל לאפשר לשוק ה-AGP להנות מכרטיסי DX10 חדשים.

הכרטיס צפוי לצאת לשוק באפריל.

מקור:

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37790

פורסם

נחמד :xyxthumbs:

עוד שוק אנוידיה מתכוונת לתפוס!

תודה על הידיעה, רק שמישהו יעביר לפורום גראפיקה כי הבחור התבלבל

פורסם

איזה יופי D: כנראה שלא נצטרף בסוף להחליף שילוש :D

פורסם

חחח מתי כבר AGP ימות וזהו? :silly:

פורסם

כמה רוחב פס הכרטיס מנצל ??? ידוע לי שהכרטיסים הישנים יותר לא נצלו את כול רוחב פס זה

פורסם

אני מניח שעבור ה-GTX ה-AGP היה מהווה צוואר בקבוק. אבל בשביל כרטיסי ה-MID RANGE זה בסדר.

פורסם

נחמד וצפוי. ;)

פורסם

כמו שאמרו צפוי

יש עדיין הרבה מחשבים אם AGP בשוק

וכרטיס דרג בינים מאוד מתאים

פורסם

יווההוווו..... :lol: :lol: :lol:

AGP לנצח!!! ;D

פורסם

^^^^^^

אתה גם מאלה שאמרו גם סוס ועגלה לנצח :s05:

פורסם

יהיה לזה ביצועים נחותים ברמה מטורפת.

WDDM עושה ווירטואליזציה לזכרון של הכרטיס מסך ומנהל אותו, 90% מרוחב הפס של הAGP ילך על זה.

הכרטיס הזה יאפשר לאנשים שרוצים לעסוק בפיתוח לשדרג לDX10, לגיימרים יהיה עדיף כרטיס מסך high end עכשוי.

פורסם

אז מה אתם אומרים? עשיתי דיל לא טוב שקניתי עכשיו 7600GS Sonic?

ד"א אני לא מאמין שהכרטיסים יעלו בהשקה 700 שקל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים